Pare incredibil, dar… „Giganţi din vechime, aflaţi în stare de animaţie suspendată sub pământ, s-ar putea trezi oricând” – susţine un detractor


În 2015, scriam acest articol – Giganţi în stare de hibernare se află ascunşi în încăperi subterane aflate peste tot în lume, fiind menţinuţi în stare de “animaţie suspendată” de mii de ani – susţine un “detractor” – în care vorbeam despre un detractor, pe nume Corey Goode (ce a petrecut 20 de ani în programele spațiale secrete și operațiunile guvernamentale sub acoperire), care susţinea că, la sfârşitul secolului al XIX-lea, o societate secretă ar fi descoperit o peșteră ascunsă sub suprafața Pământului, în interiorul ei fiind găsiți mai mulți giganți aflați în viață, dar într-o stare de “animație suspendată”.

Potrivit lui Goode, camera din interiorul peşterii a fost realizată de către o rasă antică de constructori, iar giganții hibernează de atunci în acest fel. Mai mulţi dintre aceşti uriaşi sunt păstraţi în interiorul unui înveliş de cristal, într-o stare de moarte aparentă.

Corey Goode spune că la momentul dispariției ei, această civilizație poseda capacități tehnologice care depăşesc cu mult capacităţile noastre. Această cameră ar fi dovada progresului acestor giganţi din trecut; tehnologia lor de cristal puteau modifica fluxul timpului. 30.000 de ani puteau trece, dar pentru ocupanţii capsulei de cristal e ca şi cum ar fi trecut doar 30 de minute.

Ştiu că pentru mulţi toată această relatare ar putea părea o poveste SF, dar ar trebui să acordăm mai multă atenţie acestor dezvăluiri şi să nu le luăm în râs. Acelaşi Corey Goode mai susţine că aceşti giganţi sunt gata să se trezească! Dacă ar fi adevărat, atunci ce s-ar putea întâmpla? Militarii care i-ar putea păzi îi vor reţine pentru a nu ieşi la suprafaţă!?

Sursa: videoclip YouTube

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock