Cu mii de ani în urmă, a existat o rasă de giganţi cu păr roşu, care au fost prinşi în peştera Lovelock din Nevada (SUA)?


Există o teorie foarte populară care sugerează că planeta noastră a fost odată locuită de o rasă de giganți care au distrus tot ceea ce a atins. Erau creaturi care nu se opreau de la nimic pentru a obține ceea ce își doreau, ucideau și mutilau oameni (chiar și pe ai lor) ori de câte ori se simțeau amenințați, se luptau cu toată lumea, doar pentru a-și stabili propria dominație asupra terenurilor.

Potrivit legendelor locale, Paiute, tribul amerindian care s-a stabilit în Nevada (SUA) cu câteva mii de ani în urmă, se referea la această rasă de uriași ca fiind „Si-Te-Cah”; se pare că a avut loc o bătălie între triburile amerindienilor și uriași, pentru a decide în cele din urmă cine va conduce ținuturile. Pentru că nu aveau nicio şansă, amerindienii Paiute au decis să-i păcălească pe uriași, atrăgându-i în Peștera Lovelock, unde intrarea a fost blocată, odată ce uriașii au intrat în ea. Giganții au murit acolo și viața a continuat, fără ei…

La sfârşitul anilor 1920, o expediţie a avut loc la peştera Lovelock, unde s-au descoperit resturile unei străvechi civilizaţii, aşa cum puteţi observa din extrasul de ziar din 21 septembrie 1929:

Despre giganţii cu păr roşu din Peştera Lovelock puteţi afla mai multe urmărind un documentar YouTube extrem de interesant:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock