În China au fost descoperite urme ale unor picioare de giganţi care au trăit în vechime! Ei aveau cel puţin 4 metri înălţime… Dar ştiinţa şi mass-media oficială continuă să ignore aceste dovezi!


urme giganti ChinaBiblia (Geneza), capitolul 6 ne spune foarte clar: „Au existat uriași pe pământ în acele zile și după aceea”. Există dovezi peste tot în lume că aceşti giganţi au existat. De la oase şi până la urme (amprente), dovezile sunt copleșitoare, dar totuși există o conspirație pentru a ascunde aceste dovezi în întreaga lume. De ce? Această ascundere există pentru că EI nu doresc ca noi să știm adevărul, iar realitatea este că aceste urme aparţin „îngerilor căzuţi” Nephilim, probabil o rasă extraterestră de giganți (sau hibrizi).

Din nou, foarte recent (pe 24 august 2016), un grup de fotografi au detectat mai multe urme umane gigantice în stâncă, în satul Pingyan din China. Una dintre urme, care ar putea data din cele mai vechi timpuri, este sub forma unui picior stâng, are o lungime de 57 de centimetri, 20 de centimetri lățime și 3 cm adâncime.

57 de centimetri lungime!? Uau… cu adevărat gigant! Adulţii au, în general, o lungime medie a tălpii piciorului cuprinsă între 23 şi 27 de centimetri. Vă daţi seama la 57 de centimetri lungime, cât de mare era acea persoană!? Dacă e să fac o regulă de 3 simpli (luând în calcul înălţimea mea – 1,78 cm şi lungimea tălpii de 25 de centimetri), rezultă că persoana cu urma piciorului stâng de 57 de centimetri ar fi avut o înălţime de 4 metri!

Şocante toate aceste dovezi, dar totuşi atât de puţin băgate în seamă de către ştiinţă şi mass-media oficială…

urme giganti China 1

 


Lasă un comentariu