Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Piramida energetică a Sfinxului din Bucegi” există cu adevărat? Ce se află ascuns sub Sfinxul din Bucegi? Are legătură cu Atlantida?


piramida energetica a SfinxuluiStirile Yahoo citează un articol de pe adevarul.ro despre „piramida energetică a Sfinxului” care ar apare la apusul Soarelui în fiecare an, pe data de 28 noiembrie 2013. Citez din ştire:

„Munţii Bucegi, dar mai ales minunăţiile construite de natură pe teritoriul judeţului Dâmboviţa, Sfinxul şi Babele, continuă să ne uimească. Un fenomen ciudat are loc în fiecare an, la data de 28 noiembrie, când zeci de oameni urca pe Platoul Bucegilor, la celebrul Sfinx, ca să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramidă energetică, în jurul chipului sculptat în piatră. Unii cercetători spun că Sfinxul ar fi cel mai vechi dintre simbolurile noastre sacre. A existat şi pe vremea regatelor dacice care îl venerau pe Zalmoxis. Fenomentul ciudat care adună în fiecare an, în ziua de 28 noiembrie, zeci de oameni în faţa uriaşului ar fi legat de o legendă. Ar fi apărut în ziua în care Decebal şi-a ucis fiul, chiar în acest loc, ca sacrificiu ritualic, pentru a-l trimite ca mesager zeilor.

Unii spun că Sfinxul ar fi „polul energetic al planetei”. Scepticii spun însă că nu este vorba de niciun fenomen ciudat, ci doar de o anume poziţionare a razelor solare, specifică acestei zi din an”.

P.S. Este adevărată povestea piramidei energetice a Sfinxului românesc? Habar nu am… e posibil să fie adevărată, s-ar ca nu. Dar, eu îmi pun însă alte întrebări:

1) Cine a construit Sfinxul din Bucegi? Este el o construcţie artificială sau una naturală? Dacă e una artificială, ce vechime are?

2) Dacă e o construcţie artificială, de ce a fost ea ridicată pe Vârful Babele (2292 metri) şi nu pe vârful cel mai înalt din Bucegi (vârful Omu, 2505 metri)?

3) E adevărat că egiptenii se trag din geto-daci şi, după ce şi-au părăsit teritoriul natal (Dacia) şi au ajuns în Egipt au construit aici „Marele Sfinx”, pentru a-şi aduce aminte de Sfinxul din Bucegi? Aceasta este legătura între cele două sfinxuri? (vezi mai multe despre acest subiect în acest articol: Din misterele Munţilor Carpaţi (partea 3): Sfinxul din Bucegi, model pentru Sfinxul egiptean?)

4) Ce rol avea acest Sfinx din Bucegi? Este el într-adevăr o poartă de intrare către alt Univers?

Dacă este o construcţie artificială, atunci ea este extrem de veche. Cum Marele Sfinx din Egipt se spune că ar fi fost construit în jurul anului 10.500 î.Hr., atunci am putea presupune că Sfinxul din Bucegi este mult mai vechi decât omologul din Egipt… aşadar am putea vorbi aici chiar de zeci de mii de ani vechime. În plus, piramidele egiptene şi Marele Sfinx din Egipt se spune că ar fi fost construite pentru a indica constelaţia Orionului, cu scopul (conform unor ocultişti) de a arăta locul de baştină al „creatorilor” noştri. A verificat cineva ce constelaţie indică Sfinxul de Bucegi? E vorba oare de aceeaşi constelaţie a Orionului? Oricum, mi se pare ciudat că vorbim de o „piramidă energetică” în cazul Sfinxului de la Bucegi, lucru care ar aminti de celebrele piramide egiptene. Oricum, o legătură misterioasă există în Sfinxul din Bucegi şi cel din Egipt.

În articolul acesta din mai 2011 (Sub marele Sfinx din Egipt se află o navă spaţială unde se găsesc înregistrările eterne ale Atlantidei) vorbeam despre posibilitatea ca „celebrele înregistrări eterne ale Atlantidei” (de care vorbea profetul Edgar Cayce) să se afle situate sub marele Sfinx din Egipt. Oare ceva asemănător nu s-ar putea afla sub Sfinxul din Bucegi? Dacă Sfinxul nostru a fost model pentru cel egiptean, aceasta înseamnă că şi în acel loc din Bucegi s-ar putea afla un lucru cel puţin la fel de valoros…


Lasă un comentariu