„Există viaţă pe alte planete, dar într-o formă ce nu poate fi înţeleasă de om”… iată ce aflăm dintr-o carte interesantă din anii 1970


viata extraterestraÎn anii 70 au fost publicate trei cărţi cunoscute sub numele de „Profeţiile lui Ramala”. Iată un fragment foarte interesant, cu nişte dezvăluiri uluitoare dintr-una din aceste cărţi:

Omul nu este cu adevărat o fiinţă pământeană. El sălăşluieşte doar temporar pe Pământ, pentru a-şi completa evoluţia. Sufletul său se pogoară mai întâi în aura pământului în momentul conceperii. După ce sămânţa a fost fertilizată, cunoscând natura vieţii pe acest pământ, începe să creeze pentru sine un trup în pântecele mamei, un trup potrivit pentru condiţiile de pe Pământ. Deci corpurile voastre fizice sunt menite doar pentru viaţa de pe acest pământ.

Există viaţă pe alte planete, dar într-o formă ce nu poate fi înţeleasă de om… el nu poate concepe că există viaţă dincolo de natura fizică a existenţei sale, astfel încât el nu poate concepe calea vieţii de pe alte planete. Dar aceasta există, şi încă într-o etapă a evoluţiei mult mai avansată decât cea atinsă de om…

Datorită stadiului evolutiv în care se află, fiinţele care trăiesc pe alte planete sunt capabile să observe viaţa ce se derulează în această şcoală a Pământului. Deoarece ele înţeleg adevărata natură a existenţei spirituale nu intervin în niciun fel în evoluţia progresivă a omului, fiindcă dacă acesta află că există fiinţe superioare care l-ar putea ajuta să depăşească obstacolele, aceasta ar însemna că el nu ar mai putea învăţa una din lecţiile de bază de pe Pământ, şi anume că omul trebuie să se schimbe pe sine însuşi.

Numeroase persoane au asistat la fenomenul farfuriilor zburătoare, iar unele au avut privilegiul de a observa şi forme de viaţă în interiorul lor, însă majoritatea au păstrat apoi tăcerea. Doar puţini au vorbit despre întâlnirile cu fraţii lor din spaţiu. Şi aceasta din cauză că omul de pe Pământ nu este încă pregătit să accepte natura şi felul acestor fiinţe, pentru că el este limitat de conceptele şi dogmele religiei şi ştiinţei. După cum nu dorim să-i spunem unui copil că nu există Moş Crăciun, tot aşa şi omul trebuie să înveţe să facă propriile sale descoperiri. Astfel că aceste fiinţe aşteaptă răbdătoare momentul în care omul va descoperi falsitatea multor religii şi ştiinţe, pe care le va respinge atunci şi îşi va deschide mintea, căutând în altă parte conceptul vieţii în trupul său.

Faptul că aceste fiinţe de pe alte planete vin pe Pământ, nu denotă curiozitate sau dorinţa de a uşura povara omului, în timpul călătoriei sale pe faţa Pământului. Ele vin doar pentru a ajuta la ocrotirea planetei, deoarece omul, cu intelectul şi tehnologia sa, dar fără foiţa de echilibru a dragostei, distruge Pământul… fraţii tăi din spaţiu vin aici din prietenie, cu gânduri bune şi înţelegere…”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock