Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pisici salvatoare şi pisici răzbunătoare

282

pisicaÎn continuare vă prezentăm două întâmplări paranormale ciudate legate de pisici.

Pisica salvatoare…

Tatiana Savcenko din Moscova era medic de profesie. În anul 1947, după terminarea institutului, după repartizare aceasta a ajuns la Ashabad. Dispensarul era la marginea oraşului, iar ea trebuia să locuiască într-o casă mică din chirpici, acolo unde locuia o femeie singură, ai cărei doi fii muriseră în război. Stăpâna casei i-a dat doctoriţei camera care fusese a copiilor atunci când stăteau acasă. Singură piesă de mobilier din această cameră era un pat metalic, ale cărui picioare erau acoperite cu un fel de substanţă toxică împotriva insectelor. Pentru a înveseli cât de cât atmosfera şi a scăpa de singurătate, doctoriţa a adoptat o pisică neagră fără casă pe care a numit-o Baghera. Pisica se culcă la picioarele doctoriţei, iar aceasta îi dădea voie pentru că se temea că noaptea se poate trezi în pat cu vreun scorpion.

Baghera îi era foarte devotată stăpânei sale şi a murit salvându-i acesteia viaţa (s-a năpustit asupra unui şarpe veninos care pătrunsese în cameră). Doctoriţa a fost foarte mâhnită atunci când a pierdut-o pe Baghera şi, amintindu-şi de ea, nu a mai vrut să-şi ia o altă pisică.

După aproximativ un an, Tatiana s-a trezit în toiul nopţii din cauza unui mieunat clar care se auzea chiar lângă urechea ei. I s-a părut că este chiar Baghera, glasul era foarte asemănător, însă când s-a trezit şi a aprins lampa în cameră nu era nicio pisică. Acum mieunatul chemător se auzea chiar sub fereastră. Doctoriţa a privit pe fereastră, dar nici acolo nu a reuşit să vadă nimic. Din cauza zgomotului s-a trezit şi stăpâna casei, chiar dacă ea nu auzise nici un mieunat. După câteva minute, Tatianei i s-a părut din nou că este chemată de Baghera.

Împreună cu stăpâna, aceasta a ieşit în curtea înconjurată de un gard înalt şi au început să o strige pe pisica. În acest timp cerul deasupra lor s-a luminat ca atunci când este furtuna şi fulgeră, s-a auzit un zgomot puternic şi pământul sub picioarele lor a început să se cutremure. În câteva secunde casa lor s-a prăbuşit, transformându-se într-o grămadă de moloz. Acesta este cutremurul din anul 1948 din oraşul Ashabad, în care au murit aproape 100.000 de oameni.

Pisica răzbunătoare…

Există însă şi altfel de exemple, atunci când fantomele unor animale chinuite şi ucise cu cruzime se răzbuna de-adevăratelea pe cei care le-au făcut rău.

Un elev din Petersburg (Rusia), Vasili B., împreună cu un prieten al său, a hotărât de dragul experimentului să arunce pe scări de la etajul al XII-lea o pisică fără stăpân care s-a nimerit să le cadă în mână. După ce au aruncat-o, fără să pregete au mai lovit pisică moartă şi cu un băţ. După două săptămâni amândoi prietenii stăteau pe un peron aproape pustiu de la marginea oraşului. De peron se apropia un tren. Deodată, pe peron, la vreo 10 metri de ei, a apărut o pisică, o copie exactă a celei moarte. Elevii nu au avut timp să conştientizeze acest fapt, că pisica s-a îndreptat către ei, cu fiecare pas crescând în dimensiuni. Băieţii nu au putut să se mişte din loc. Apropiindu-se la vreo 3 metri de cei doi, pisica-monstru ai cărei ochi străluceau asemenea unor flăcări s-a aplecat la pământ şi a sărit în faţă. Vasili, care stătea pe margimea peronului, a căzut chiar sub roţile trenului aflat în mişcare.

Orgoni Crystal