Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un alt caz incredibil marca Ion Ţugui: o studentă a fost „invadată” de creaturi luminoase şi de vise despre o altă lume alcătuită din metale rare


Imagine generata de Microsoft AI

Iată un caz real relatat de regretatul cercetător în paranormal Ion Ţugui. O doctoriţă se duse să-şi petreacă vacanţa cu cele două fiice ale sale la casa lor de vacanţă (o fată mai mare – era studentă, iar cealaltă – elevă). După câteva zile de odihnă, în camerele vilei au început să apară semne: nişte lumini, sub formă de corpuri sferice, ce se mişcau şi se puteau modifica spontan.

De frică, cea mai mică dintre fete a refuzat să mai doarmă singură şi s-a culcat în acelaşi pat cu mama ei. Studenta, mai curajoasă, ocupase o cameră învecinată. Într-o noapte, doctoriţa a fost trezită brusc de o lumină puternică. În cameră intrase o sferă ce părea că le dirijase pe celelalte. A observat cum sfera mare intră prin uşa camerei în care dormea fiica sa cea mare. S-a ridicat, a deschis uşa, dar fata dormea liniştită. Sferele păreau că se topiseră în aerul odăii.

Peste alte câteva nopţi, studentei îi apăreau în vis oraşe inexistente pe pământ. Îi apărea o civilizaţie imposibil de imaginat de către închipuirea omenească. Totul părea construit din metale rare, din roci de toate culorile. Era o lume diferită de a noastră, sub un cer violet / galben-auriu. Fiinţe aproximativ hominide se mişcau într-o ordine perfectă, construcţii incredibile se proiectau într-un vis viu, dar foarte rece şi foarte metalic.

În ultima zi în care doctoriţa şi fetele ei au stat în casa de la ţară, vecinii au observat în grădina casei un cerc cu diametrul de 10 metri. Iarba era complet arsă. În interiorul acelui cerc pârjolit zăceau mii de furnici carbonizate, insecte, viermi. Roşiile, ajunse aproape la maturitate, erau pur şi simplu fierte. Grădina fusese practic distrusă prin ardere…

Erau acele lumini din zilele trecute nişte creaturi eterice venite din alte lumi? Ele au fost responsabile pentru visele ciudate ale studentei, dar şi pentru iarba arsă?