Societatea Aetherius susţine că în Cosmos există venusieni şi marţieni

192

cosmos7The Aetherius Society din Londra, cu sediul chiar în Aetherius House, este un cerc de orientare metafizică în fruntea căruia se află doctorul George King, yoghin şi maestru în ştiinţe oculte, care s-a născut în 1919 în Anglia, în comitatul Shropshire. După propriile sale afirmaţii, doctorul King comunică prin telepatie cu anumiţi extratereştri şi chiar face vizite pe alte planete, “în stare de proiecţie a corpului său fizic”. Din aceste călătorii, doctorul se întoarce cu secrete ştiinţifice a căror natură nu o poate dezvălui decât aderenţilor săi: teleportarea, adică metoda transportării la distanţe imense a unor corpuri prin alte mijloace decât cele cunoscute nouă, utilizarea radionicelor, posibilitatea de a călători cu o viteză de patru milioane de ori mai mare decât viteza luminii, controlul total şi perfect al forţelor cosmice şi alte lucruri de acelaşi fel.

După afirmaţiile doctorului King, venusienii ar fi dispunând de puterea de a schimba locul pe care îl ocupă fiecare planetă în sistemul solar. Venusienii şi marţienii, atunci când vin în vizită pe Terra, într-o postură numită “al treilea aspect”, ar fi măsurând în jur de 2,30 metri înălţime, fiind foarte impunători, cu pielea de culoarea scorţişoarei, cu părul lung, cu ochi albaştri şi purtând costume dintr-o singură bucată. Pe Venus animalele – şi fără îndoială că şi oamenii – au o temperatură internă de la 110 la 150 de grade Fahrenheit, cam multişor dacă ne gândim că 110 grade Fahrenheit înseamnă 61° Celsius!

Nu există ceea ce se numeşte scriere venusiană, mai declară doctorul George King, deoarece, ca orice civilizaţie foarte avansată, comunicările nu au loc nici prin intermediul cuvântului şi nici prin scris, ci numai prin telepatie. Membrii distinsei Aetherius Society susţin existenţa farfuriilor zburătoare şi sunt convinşi de faptul că extratereştrii purced mereu încoace fiindcă vor să-i mântuiască pe pământeni de greşelile lor.

Ei consideră de asemenea că Maeştrii – termen prin care sunt desemnaţi Iisus, Buddha, Shri Krishna – erau Inteligenţe venite din spaţiu, care se slujeau de trupurile lor pământene pentru a-şi putea îndeplini dificilele misiuni pe care le aveau. Iată, cât s-a putut mai pe scurt, care este programul acestei interesante organizaţii.