Ciudatele mesaje extraterestre primite de savantul Tesla! „Fraților! Avem un mesaj din altă lume, necunoscut și de la mare distanță. Se citește: unu … doi … trei …”


Tesla extraterestriMarele savant Nikola Tesla credea la sfârșitul secolului XIX că primea mesaje extraterestre! Cum aşa? Nu este vreun secret faptul că există numeroase invenții ale lui Tesla care au fost atribuite altor „inventatori”; printre aceste inventii putem numi radioul și prima maşină capabilă a căuta viața extraterestră. E vorba de o tehnologie secretă wireless ce putea trimite unde radio către punctele îndepărtate ale sistemului nostru solar. De fapt, chiar Tesla credea cu toată tăria că celebrul său transmițător wireless putea fi folosit pentru a contacta fiinţe inteligente de pe alte planete.

În vara anului 1899, în timp ce lucra în laboratorul său din Colorado Springs, Tesla a observat o serie de coduri numerice în semnale radio cosmice, pe care le-a interpretat ca un semn de inteligență artificială din interiorul sistemului nostru solar. Este posibil ca Tesla să fi primit, de fapt, un mesaj extraterestru? Dacă da, de unde a provenit acesta?

Tesla a fost rugat de către Crucea Roșie să prezică cea mai mare realizare posibilă a omului în secolul următor. Tesla a răspuns într-o scrisoare, dar, printre altele, el a scris următoarele: „Fraților! Avem un mesaj din altă lume, necunoscut și de la mare distanță. Se citește: una … doi … trei …”

Curios, Tesla nu a fost singurul care credea că primea mesaje de la fiinţe supranaturale. Marconi, menționat în istorie ca inventator al radioului, credea, de asemenea, că primea „mesaje” de pe alte planete, dar mesajele lui Marconi au fost respinse ca fiind „exxtraterestre”, fiind considerate ca fiind simple interferenţe.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO