Dezvăluire terifiantă a unui „insider”: guvernul SUA are dispozitive de călătorie în timp, putând schimba viitorul. Chiar aşa să fie!?


Un „insider” vorbeşte într-un interviu extrem de interesant despre un proiect guvernamental ultrasecret, denumit „Proiectul Phoenix”, care avea ca scop călătoria în timp, dar şi în alte dimensiuni. Iată un extras din acest interviu cu adevărat şocant:

Reporter: Puteai să aduci obiecte din alt timp?
Insider: Da.
Reporter: Aţi adus vreodată ceva din altă dimensiune spaţio-temporală?
Insider: Da.
Reporter: Era posibilă călătoria în viitor?
Insider: Nu. Odată ce se făcea conexiunea cu viitorul se fixa o linie către acel moment.

Reporter: Poţi schimba prezentul trimiţând pe cineva în trecut?
Insider: Da. Poţi schimba prezentul şi trimiţând pe cineva în viitor. În anumite condiţii. Guvernul foloseşte dispozitivele existente de călătorit în timp şi spaţiu pentru a merge în viitor.
Reporter: Spuneţi, de fapt, că nu se poate schimba prezentul pentru că am stabilit o buclă temporală între viitor şi trecut?
Insider: Da. Asta înseamnă că orice face orice între momentul cel mai îndepărtat din trecut şi momentul viitor… o vor face pentru totdeauna.
Reporter: Care este cel mai îndepărtat timp în care a călătorit cineva vreodată?
Insider: 10.000 AD. Este o realitate de vis.

Acum… vă las pe voi să trageţi singuri propria concluzie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO