Cei mai avansaţi extratereştri din Cosmos: extratereştrii hiperversali, care provin dintr-un Univers anterior şi care au, aşadar, cel puţin 14 miliarde de ani vechime! Ei pot manipula energii cosmice şi pot crea noi Universuri!

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestri hiperversaliDe mai mulţi ani, există o mulţime de rapoarte care vorbesc despre întâlnirile unor oameni cu extratereştrii. Fie că e vorba de extratereştri gri, de reptilieni sau andromedani, toţi aceşti extratereştri au fost descrişi ca având un corp fizic, chiar dacă diferă puţin de al nostru.

Există însă o altă categorie de extratereştri la care se face referinţă şi care diferă de cei amintiţi mai sus: este vorba de aşa-zişii extratereştrii hiperversali, „non-fizici” sau hiperdimensionali. Despre ei se vorbeşte pentru prima dată în cartea lui Jim Marrs – „Agenda extraterestră”, şi se spune că ei şi-ar avea originea dintr-un Univers anterior şi nu din Universul curent. Aşadar, ei ar avea o vechime mai mare de 14 miliarde de ani, vârsta aproximativă a Universului nostru.

Unii cosmologi s-au ataşat ideii existenţei unei evoluţii ciclice a Universului, ceea ce înseamnă că Universul nostru provine dintr-un Univers anterior; e ca un fel de reîncarnare. Tot acest proces ar fi unul „natural” ca să zic aşa. Dar există o teorie a unui om de ştiinţă care spune că acest Univers ar fi putut fi creaţia unor extratereştri dintr-un Univers anterior, prin manipularea energiei cu ajutorul găurilor negre.

Se spune că în anul 2004, mai mulţi extratereştri hiper-avansaţi (hiperversali) au luat contact cu oficiali ai guvernului francez şi-au recunoscut că ei îşi au originea într-un Univers anterior. Ei le-au arătat oficialităţilor un „grafic vizual” despre cum au reuşit să ajungă din Universul anterior în acest Univers. În această descriere se observă că mai mulţi extratereştri stau într-un spaţiu enorm şi închis. Acest spaţiu reprezintă un fel de membrană imensă, sub formă de glob, protejată magneto-gravitaţional, în momentul în care vechiul Univers trecea într-un nou ciclu. Ceea ce au văzut martorii în acel grafic a fost de neimaginat vreodată. E ca şi cum mai multe fiinţe ar sta pe o planetă mică, atunci când o uriaşă supernovă explodează; cei care nu vor fi protejaţi, vor fi distruşi instantaneu. Extratereştrii hiperversali, protejaţi de membrana uriaşă au fost martorii unor schimbări apocaliptice ale vechiului Univers care trecea în noul Univers. În afara membranei, energii colosale de culoare roşii-portocalii creau noul Univers.

P.S. Fragmentul de mai sus l-am tradus şi adaptat după cartea „Mintea extraterestră” de G. LuoBouno. Ce nu înţeleg eu e următorul lucru: aceşti extratreştri hiperversali sunt practic nemuritori, având vârste de zeci de miliarde de ani!? Uau… dacă e aşa, vreau şi eu să fiu extraterestru hiperversal…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner