Asta-i prea de tot! Un conspiraţionist susţine că David Bowie n-a murit şi a apărut la televizor, deghizat, sub numele unui producător necunoscut de muzică!


David Bowie mort 3A înnebunit lumea? Sau există prea multe conspiraţii în jurul nostru? Pentru că altfel nu-mi pot explica videoclipul unui conspiraţionist, pe nume Russianvids (o fi din Rusia?), care crede nici mai mult nici mai puţin că celebrul cântăreţ rock, care a decedat recent, David Bowie, ar fi în viaţă, apărând chiar la televizor sub forma unui producător de televiziune! Asta-i prea de tot!

Despre David Bowie n-am vorbit decât într-un singur articol – Noul videoclip şocant al legendarului cântăreţ rock David Bowie! Se numeşte “Blackstar”, adică “Steaua neagră”, şi în el se face apologia satanismului şi ocultismului! – în care arătam cum în videoclipul său, „Blackstar”, David Bowie prezintă simboluri ce ţin de ocultism şi satanism. Nu peste mult timp, pe 10 ianuarie 2016, s-a anunţat moartea legendarului rock-star. Citez de pe mediafax.ro:

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit, duminică, la vârsta de 69 de ani, au declarat reprezentanţii acestuia pentru publicaţia americană The Hollywood Reporter. „10 ianuarie 2016 – David Bowie a murit liniştit, astăzi, înconjurat de familia sa, după o curajoasă luptă de 18 luni cu cancerul”, au anunţat reprezentanţii lui David Bowie, pe contul oficial de Facebook al artistului. Aceştia au precizat că înţeleg faptul că multe persoane vor fi afectate la aflarea acestei informaţii. Totodată, reprezentanţii artistului au solicitat să fie respectată intimitatea familiei în aceste momente dureroase. Pe de altă parte, anunţul decesului lui David Bowie a fost primită cu tristeţe de fanii artistului. Mulţi dintre aceştia au comentat pe reţelele de socializare spunând că speră ca acest anunţ să fie o farsă.

Oare să fi fost o farsă moartea lui David Bowie? Cel puţin aşa susţine acest utilizator de pe YouTube, Russianvids. El ne prezintă un interviu luat de Sky News unui director din industria muzicală, Jack Stevens, chiar în ziua anunţării morţii lui David Bowie. Russianvids susţine că acest Jack Stevens e chiar David Bowie, semănând foarte mult cu celebrul cântăreţ!

David Bowie mort 1

Russianvids pretinde că cei doi (David Bowie şi Jack Steven) seamănă foarte bine şi că, cu excepţia nasului, chipul lor ar fi foarte asemănător. Cei doi ar avea chiar şi aceeaşi dinţi perfecţi.

David Bowie mort 2

Conspiraţionistul mai spune că Jack Stevens, cel care vorbeşte la Sky News despre David Bowie, ar fi apărut de nicăieri, neavând niciun „background” în biografia sa. Totodată, în cadrul interviului de la Sky News, Jack Stevens spune că „o parte din el a murit” odată cu moartea lui David Bowie, ceea ce creează suspiciune şi mai mare.

Ce nebunie…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO