Noul videoclip şocant al legendarului cântăreţ rock David Bowie! Se numeşte „Blackstar”, adică „Steaua neagră”, şi în el se face apologia satanismului şi ocultismului!

5.356 vizualizari

David BowieO mare parte din muzica actuală e plină de versuri şi videoclipuri care promovează ideologia Illuminati sau satanistă. Am tot vorbit în acest site despre artişti internaţionali (ca Lady Gaga), dar şi naţionali (ca Inna, Smiley, Antonia) care fac acest lucru. Astăzi voi vorbi puţin despre o vedetă internaţională, legendarul David Bowie, şi noua sa melodie şi videoclip „Blackstar”, adică „steaua neagră”.

Conform Wikipediei, David Bowie (născut David Robert Jones pe 8 ianuarie 1947) este un cântăreț, compozitor, producător și inginer audio englez, câștigător a două premii Grammy. Activ pe parcursul a cinci decenii de rock ‘n’ roll și frecvent reinventându-și muzica, Bowie este considerat de marea majoritate drept un influent inovator, în special datorită lucrărilor sale din anii ’70. Bowie s-a inspirat dintr-o vastă paletă de artă filozofie și literatură. Bowie este, de asemenea, un actor de film și teatru, regizor și artist vizual de videoclipuri muzicale.

Apoi, vă prezint o ştire proaspătă de pe Agerpres.ro, în care putem citi următoarele:

Cântărețul britanic David Bowie a lansat videoclipul pentru primul single de pe viitorul său album, „Blackstar”, o proiecție de zece minute ce seamănă cu un film de groază ce descrie o lume întunecată și fantastică, în care protagonistul apare cu ochii acoperiți de bandaje, informează France Presse. David Bowie apare când cu ochii bandajați, când ținând în mână o carte a cărei copertă — pe care este desenată o stea neagră (ca titlul melodiei) — trimite cu gândul la o versiune ocultă a Bibliei. Albumul, al cărui titlu este un desen, cel al unei stele negre („Blackstar”), va fi lansat la 8 ianuarie, ziua în care artistul va împlini 69 de ani.

Interesant e faptul că, chiar şi agenţia naţională de presă Agerpres, a observat ocultismul acestui videoclip şi anume prezenţa simbolului stelei negre pe o carte ce o ţine în mână David Bowie, aducând aminte astfel de versiunea ocultă a Bibliei. Însă, eu am să aduc aminte de o altă semnificaţie a simbolului stelei negre. Conform vechilor evrei, steaua neagră este simbolul pentru planeta Saturn. Există legende interesante care spun că Saturn a fost odată o stea mai mică, care lumina Pământul, odată cu Soarele, în vremuri imemoriale. Apoi, a devenit planeta pe care o cunoaştem în prezent. De aici, denumirea de „stea neagră”, adică a fost odată stea, dar acum nu mai e.

Dar, pe de altă parte, „steaua neagră” sau Saturn a fost întotdeauna un obiect de adoraţie al ocultiştilor şi sataniştilor. Într-un articol din 2009 – Adorarea lui Saturn, zeitatea satanică – spuneam mai multe despre acest subiect. Citez din articolul respectiv:

Civilizaţiile semite se referă la zeul Saturn ca fiind “El”. Zeitatea supremă era reprezentată printr-un cub negru. Interesant e faptul că “piatra sfântă a musulmanilor” de la Mecca are forma unui cub negru, şi ea a fost adorată cu mii de ani înainte de apariţia Islamului. Am putea deduce de aici că musulmanii se închină la zeul Saturn? O foarte ciudată legătură între islam şi iudaism e dată de faptul că acest cub negru apare şi pe frunţile preoţilor iudaici. S-ar putea ca musulmanii şi evreii, duşmani prin tradiţie, să aibă mai multe legături între ei decât ar putea ei crede…De altfel, evreii antici reprezentau Saturn-ul cu o stea cu 6 colţuri, aceasta devenind mai târziu simbolul Israelului (apărând şi pe steagul oficial al acestui stat), şi cunoscut şi sub numele de “Steaua lui David”. Totodată, mulţi cercetători din domeniul ezoteric afirmă faptul că numele lui Is-Ra-El este o combinaţie a vechilor zeităţi păgâne Isis, Ra şi El (Saturn).

Saturn a avut întotdeauna o semnificaţie cel puţin negativă, dacă nu, chiar malefică. În vremurile trecute, era denumit “marele malefic”, în opoziţie cu Jupiter denumit “marele benefic”. Saturn e asociat ezoteric cu limitările şi restricţiile omului, cu moartea şi decăderea sa.

Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. În primul rând, mulţi autori argumentează faptul că cuvântul Satana derivă din cuvântul Saturn. În al doilea rând, Saturn e asociat cu culoarea neagră, la fel cum este şi Satana. În al treilea rând, anticii considerau că Saturn-ul este cea mai îndepărtată planetă de Soare, Soarele fiind asociat cu principiul binelui. Saturn este corpul ceresc cel mai puţin expus razelor solare şi este astfel asociat cu principiul răului. În ultimul rând, marele zeu Pan, zeitatea cu coarne, l-a reprezentat pe Saturn în păgânismul antic. Această creatură, pe jumătate om şi pe jumătate ţap, e considerat a fi strămoşul lui Satan.

În ciuda cunoaşterii faptului că Saturn era asociat cu maleficul, societăţile secrete au făcut din venerarea sa lucrul necesar pentru a obţine iluminarea. El este contraponderea necesară al principelui binelui. Anumiţi autori masonici îl asociază pe Saturn cu Satana: “Saturn este în opoziţie cu Jupiter; simbolul său este o cruce situată deasupra Lunei. El este Satana, funcţia sa fiind aceea de a pedepsi şi de a ţine în frâu pasiunile sălbatice ale omului primitiv”, afirmă J.S. Ward în lucrarea sa “Francmasonerie şi zeii străvechi”.

Aşadar, revenind la noua melodie a lui David Bowie, „Blackstar”, adică „Steaua neagră”, aceasta este dedicată, prin deducţie, lui Saturn, care, aşa cum am spus mai sus, dintotdeauna a fost asociat cu Satan. Priviţi în captura de mai jos de pe videoclip cum David Bowie ţine în mână o carte cu simbolul „steaua neagră”:

David Bowie 1

Desigur, videoclipul este presărat şi culte simboluri care te duc cu mintea la ocultism. De exemplu, priviţi coada acestei femei, ce face referinţă cu siguranţă la reprezentarea clasică a unui diavol – o fiinţă asemănătoare omului, cu coadă:

David Bowie 2

Iar această femeie duce în mână – ghici ce? Craniul mort al unui astronom!

David Bowie 3

Dansatorii din videoclip parcă sunt zombi, posedaţi (de diavol); dansul lor nu este unul natural şi normal. Ei nu au nicio emoţie pe chip atunci când dansează, sunt ca nişte trupuri fără suflet:

David Bowie 4

Ţinând cont de toate acestea spuse până acum, consider că noul videoclip al lui David Bowie este, pe lângă şocant, şi o odă adresată ocultismului şi satanismului. Asta e părerea mea şi aveţi tot dreptul să nu fiţi de acord cu ea, la fel cum şi eu am dreptul să mi-o exprim.