Locuitorii unui oraş din Brazilia sunt terorizaţi de o creatură ce seamănă cu un vârcolac! Ea a fost surprinsă chiar şi pe camerele video!


varcolac braziliaUn videoclip din Brazilia a creat groază în rândul telespectatorilor. Aşa cum putem vedea în videoclipul YouTube de la finalul articolului, o creatură ciudată apare după copaci, părând a semăna cu un vârcolac! Şi nu e prima oară când această creatură a fost văzută în oraşul brazilian Sao Gonçalo de Campos din statul Bahia. Prima persoană care a fost martorul bestiei legendare a fost un localnic pe nume Pingo. El a descris-o ca un monstru de 1,50 de metri. Povestea lui Pingo a fost luată în râs de oameni, dar acum tot mai mulţi localnici au semnalat prezenţa creaturei.

Un zoom făcut asupra creaturei din videoclip a împărţit comentatorii în două: unii zic că ar fi vorba de un bărbat ce poartă un costum de gorilă (făcând astfel o farsă), în timp ce alţii cred că ar fi vorba de o creatură cu un cap în formă de lup. Autorităţile locale au stabilit o interdicţie de ieşire a locuitorilor din case după ora 21, ceea ce arată că iau în serios rapoartele privind prezenţa bestiei.

P.S. Sursa articolului este site-ul Dailystar.co.uk. M-am uitat şi eu la videoclip şi mie mi se pare a fi mai mult gorilă decât un vârcolac. Dacă e gorilă, ce caută ea pe străzile unui oraş? A scăpat dintr-o grădină zoologică? A venit ea din sălbăticia unor păduri din apropierea oraşului? Dacă e o farsă (adică, un om îmbrăcat într-un costum de gorilă), de ce-ar face cineva aşa ceva? Adică, să rămână anonim şi să nu câştige din farsă faimă, notorietate sau bani? Dacă e o creatură adevărată, ce-ar putea fi? Vârcolac!? Parcă asemenea animale erau mitice… Aştept, desigur, şi părerile voastre.


Lasă un comentariu