S-au detectat „invadatori solari” misterioşi nu departe de Pământ! Cine sunt meteoriţii, cu viteze extrem de mari, de peste 3 milioane de km / oră!?


meteorit rapidVideograful MrMBB333 de pe YouTube, folosindu-se de datele de pe site-ul spaceweather.com, ajunge la o concluzie şocantă: în apropierea Pământului există meteoriţi care au viteze extraordinari de mari, de 3,3 milioane kilometri pe oră, adică 928 km/s! Aceste viteze sunt total neobişnuite, pentru că un meteorit are, de obicei, o viteză de circa 30 km/s (atunci când orbitează în jurul Soarelui) şi poate atinge chiar şi 72 de km/s, atunci când intră în atmosfera Pământului (vezi datele oferite de site-ul Asociaţiei Americane de Meteoriţi – amsmeteors.org). Aşadar, noii meteoriţi detectaţi sunt de circa 30 de ori mai rapizi decât meteoriţii obişnuiţi. Ceea ce-l face pe videograf să declare: „Date remarcabile dezvăluie posibilitatea unor invadatori solari! Datele sugerează viteze nemaiîntâlnite până în prezent, de la furtuna din 3 septembrie 2014.”

Într-un articol publicat în 2012 pe site-ul gizmag.com, se considera a fi un adevărat record „mingea de foc” care a căzut în vestul Statelor Unite pe 22 aprilie 2012, în munţii Sierra Nevada din California, în jurul lacului Tahoe. Meteoritul avea o viteză de 28 de km/s, fiind considerat a fi cel mai rapid meteorit înregistrat.

În mod categoric, se află ceva acolo, în spaţiul cosmic, în apropierea noastră, care produce cutremurele intense din ultimii ani, erupţiile vulcanice, furtunile solare neobişnuite, sunetele ciudate din atmosferă, „înroşirea” apelor şi, acum, apariţia unor meteoriţi extrem de rapizi. Dacă pronunţ numele de Nibiru, mulţi o să spună că vorbesc prostii: nu există nicio dovadă fizică că această planetă ar exista. Sau poate că se apropie Soarele nostru geamăn, dar care este o pitică roşie ce nu poate fi observată în spectrul vizibil (aşa zisa stea Nemesis – vezi articolul Noi dovezi în existenţa lui Nemesis, “steaua-rege” de natură metalică din spatele planetei Jupiter).

Oare ce se întâmplă în jurul Pământului?


Lasă un comentariu