Ipoteză uluitoare: „Îngerii căzuţi” sau demonii, precum şi Nephilimii (uriaşii) trăiesc deghizaţi pe Pământ şi vor să ne ducă la pierzanie?


ingeri cazuti PamantIustin Martirul, un filozof care s-a convertit la creştinism în secolul al II-lea d.Hr., a sugerat faptul că „îngerii căzuţi” s-au infiltrat în poziţiile înalte ale Bisericii, dorind să îndepărteze orice dovadă a vreunei activităţi „demonice” dinainte şi după Potop. Poate că de aceea Cartea lui Enoh a fost cenzurată; chiar şi aşa, Biblia conţine totuşi unele fragmente care fac referire la intervenţia „îngerilor căzuţi”. Tertullian, un alt mare mistic creştin, numea „Cartea lui Enoh” drept „Sfânta Scriptură”… Ştiaţi, de exemplu că această Carte a lui Enoh, dar şi Cartea Jubileelor, au făcut parte dintotdeauna din Biblia etiopeană?

Iată ce scria Iustin Martirul despre „îngerii căzuţi”:

„Dacă îi vine cuiva ideea că noi, dacă Îl recunoaştem pe Dumnezeu drept sprijinitorul nostru, nu ar trebui să fim apăsaţi şi persecutaţi de cei răi, voi rezolva şi această dilemă. Când Dumnezeu a creat întreaga lume, a supus lucrurile pământeşti omului, a aranjat elementele cereşti în vederea creşterii roadelor şi a schimbării anotimpurilor, a stabilit această lege divină – căci şi aceste lucruri le-a creat pentru om – a încredinţat grija omului şi a tuturor lucrurilor de sub cer îngerilor desemnaţi de El. Dar aceşti îngeri au încălcat slujba încredinţată lor şi au fost stăpâniţi de iubirea pentru femei, cu care au dat naştere la copii; aceştia sunt cei ce sunt numiţi demoni. În plus, ei şi-au supus apoi rasa umană, în parte prin scrieri magice, în parte prin frică şi prin pedepsele ocazionate de ei, în parte învăţându-i să le aducă sacrificii, jertfe de băutură şi tămâie, de care aveau nevoie după ce au fost robiţi de patimi desfrânate. Ei au semănat printre oameni ucideri, războaie, adultere, fapte necumpătate şi toată ticăloşia. Poeţii şi mitologii, neştiind că îngerii şi demonii născuţi de ei au făcut bărbaţilor, femeilor, oraşelor şi naţiunilor lucrurile pe care ei le-au relatat, le-au atribuit lui dumnezeu însuşi şi celor ce erau socotiţi a fi copiii lui şi copiilor fraţilor lui, Neptun şi Pluto şi odraslelor acestor copii. Căci ei i-au numit pe îngeri şi pe copiii acestora după numele pe care aceştia şi le-au dat”.

„Îngerii căzuţi” s-au împerecheat cu fiicele lui Adam „În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4). Aceşti uriaşi erau „semizeii” din mitologie sau Nephilim. Interesant îl reprezintă faptul că şi Julius Cezar ne scrie despre aceşti uriaşi sau Nephilim…

Unii „îngeri căzuţi” și Nephilim se deghizează ca extratereştri în ziua de azi. De asemenea, ei umblă printre noi, ca oameni, apărând ca fiinţe normale, la fel ca mine sau ca tine. Ei vor învăța că ei sunt creatorii noştri, că ei au ghidat omenirea pe acest pământ şi speră ca toate religiile să se năruie. Ei vor face minuni uimitoare cu ajutorul Profetului Mincinos sau Antihristului, în scopul de a obține controlul asupra întregului pământ.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock