Experţii sunt uimiţi de violentele furtuni de nisip din jurul lumii! De ce să ne mai ascundem după degete… Nibiru se apropie!


furtuna de nisipPe 20 aprilie 2015, site-ul yalibnan.com, după ce citeşte o ştire de pe „Daily Mail”, ne prezintă un articol despre furtunile ciudate de nisip din întreaga lume:

În acest an, s-au văzut mai multe furtuni masive de praf, în întreaga lume, care au creat haos, iar oamenilor li s-a blocat lumina Soarelui, iar experţii nu pot spune adevăratul motiv.

În această săptămână (n.t. în săptămâna lui 20 aprilie 2015) imagini incredibile au arătat momentul în care o furtună de praf neobişnuită şi „apocaliptică”, cunoscută în limba arabă ca „haboob”, a lovit Belarusul, în timp ce China a suferit patru furtuni de nisip masive de la începutul anului.

Unii experți au declarat că schimbările climatice aduc căldură excesivă, astfel încât unele zone devin mai sensibile la furtunile de praf, dar un om de știință european a subliniat că numărul de furtuni de praf de-a lungul deceniilor a fost întotdeauna variabil.

La începutul acestei luni (n.t. aprilie 2015) Marea Britanie a fost învăluită într-un nor de praf saharian, cunoscut sub numele de „ploaia de sânge”, pe fondul unor temperaturi crescute.

În decembrie 2014, un oraș mic din Queensland, Australia, a cunoscut o furtună de praf despre care rezidentii spun că a fost fără precedent în mărime. Norii de praf au cuprins orașul Bedourie, aducând cu ei un strat gros de praf pentru mai mult de 90 de minute.

Orientul Mijlociu a înregistrat, de asemenea, mai multe furtuni de nisip imense în acest an. În această săptămână (n.t. săptămâna lui 20 aprilie 2015) Iordania, Arabia Saudită, Irakul și Iranul au experimentat furtuni de praf severe și săptămâna trecută Peninsula Arabică a fost lovit de o furtună de nisip de dimensiunea Statelor Unite. Iar în februarie 2015, furtuni de nisip masive au cuprins Israelul, Palestina, Libanul și Egiptul. 

P.S. Bineînţeles că explicaţia oamenilor de ştiinţă cu privire la „schimbările climatice” e ridicolă. În februarie 2015, am scris acest articol (În Rusia, zăpada este portocalie! Şi nu e prima dată! Specialiştii dau vina pe nisipul din Sahara… eu cred că e din cauza chemtrails-urilor sau a planetei X!), în care arătam cum un oraş din Rusia a avut parte de o zăpadă portocalie. Deşi specialiştii au dat vina pe nisipul de Sahara pentru această culoare neobişnuită, aşa cum spuneam şi atunci, mi-e greu să cred că nisipul din Sahara a ajuns tocmai până în Siberia, trecând peste mai multe lanţuri muntoase.

Şi revin încă o dată la o explicaţie mai puţin ştiinţifică, dar care parcă are mai multă logică în acest context: planeta X (sau planeta Nibiru cum le place la unii să o denumească) este de culoare roşie, întrucât pe ea se găsesc cantităţi mari de oxid de fier (a nu se uita simbolul comunismului – „steaua roşie” – care poate avea o legătură ocultă cu Nibiru). Planeta Nibiru s-a apropiat mult de Pământ, aşa că vântul solar a împrăştiat oxidul de fier de pe Nibiru în sistemul nostru solar, ajungând şi pe atmosfera Pământului. Astfel, se pot explica furtunile masive de nisip din lume, dar şi zăpada de o culoare neobişnuită.


Lasă un comentariu