Tehnologii militare naziste secrete: de la tancul super-gigant până la tunul solar! Dacă erau puse în practică, germanii sigur câştigau cel de-al doilea război mondial…


tanc german uriasGermania nazistă a dezvoltat mai multe tehnologii, care au fost fie suprimate după război fie au devenit izvor de teorii ale conspirației. O parte din această tehnologie nazistă, cum ar fi rachetele ghidate și bombardierele invizibile, au devenit parte din tehnologia militară de astăzi. Altele, cum ar fi tancurile gigant și pistoalele solare, erau pur teoretice, pentru că nu au fost puse în aplicare până în prezent (sau poate că da, şi noi nu le ştim).

Care sunt totuşi tehnologiile naziste secrete ce au fost inventate de nazişti şi furate de puterile aliate (sovieticii şi occidetalii)? Iată câteva din ele…

1. Avioanele spaţiale. Proiectul german cu numele de cod „Silbervogel” a creat un avion bombardier suborbital, care putea atinge 140 de km în înălțime și bombarda New York-ul. Proiectul a fost folosit la dezvoltarea tehnologiei rachetelor de azi.

2. Tunurile supergigante. Cunoscute printr-o varietate de nume de cod, inclusiv V3 și „Tunul londonez”, supertunul german putea atinge capitala britanică, Londra, din mai multe tuneluri săpate în câmpurile din apropierea coastei Franței. Atunci când a fost terminat, tunul era lung de 140 de metri și putea trimite o bombă de 140 de kilograme către o țintă situată la o distanţă de peste 165 de kilometri.

3. Tancurile mega-gigantice. Naziştii lucrau în timpul celui de-al doilea război mondial la tancuri super-grele și gigantice. De exemplu, tancurile P.1000 Ratte și P.1500 Monster puteau cântări până la 1.000 și, respectiv, 1.500 de tone. Ele nu au mai fost construite, dar, dacă ar fi fost realizate, ele erau aproape indestructibile de către armatele inamice.

4. Bombardierele invizibile. Arado E.555 si Horton HO 229 erau prototipurile de avioane naziste care trebuiau să zboare din Europa către New York, pentru a lansa o bombă atomică. Ele erau „invizibile” radarului, folosind aceleași modele de aripi de zbor și profil radar redus ca cele ale bombardierelor americane invizibile B2, de mai târziu.

5. Rachetele asistate. Naziştii lucrau la mai multe prototipuri de rachete portabile ghidate, cu ajutorul unor camere de televiziune sau ai unor senzori. În deceniile următoare, rachetele naziste asistate de la distanţă au constituit baza tehnologică a rachetelor moderne folosite de atâtea armate.

6. „Tunurile solare”. Tunurile solare naziste constau într-o oglindă concavă de peste 1 km diametru, lansată în spațiu și utilizată pentru a reflecta și focaliza lumina Soarelui către un punct de pe Pământ. Proiectul, bazat pe munca savantului german Herman Oberth, a fost analizat de către cercetătorii naziști, în căutarea unei arme magice pentru a câştiga războiul. Naziştii n-au mai reuşit nimic, dar se pare că armata SUA a obţinut deja această tehnologie magică undeva în jurul anului 2000.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock