Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Dacă există un univers paralel lângă noi, de unde pot trece în lumea noastră OZN-uri, „extratereştri” şi alte fiinţe bizare?


pisica-oznPrea multe observaţii despre OZN-uri şi „extratereştri” au fost făcute în ultimul secol, ca să credem că totul e doar imaginaţia oamenilor sau se poate explica prin fenomene naturale.

Una din explicaţiile privind OZN-urile poartă numele de „teoria universului spiriduşilor”. Cercetătorii care preferă această ipoteză consideră că, pe lângă lumea materială vizibilă pe care o vedem în jurul nostru, există un univers paralel care fiinţează pe un cu totul alt nivel de realitate; o dimensiune distinctă, în care legile naturale nu joacă nici un rol şi în care poate exista practic orice – şi probabil chiar există.

Dintr-un astfel de loc, unele făpturi nenaturale pot trece, pentru un timp, în lumea noastră materială, să devină temporar vizibile şi apoi să revină în propria lor dimensiune, lăsând în urmă dovada prezenţei lor sub forma unor relatări făcute de martori, a unei imagini neclare pe o fotografie, sau a unei urme anormale pe sol. În opinia celor care avansează această ipoteză, „universul spiriduşilor“ nu este cu totul separat de al nostru, ci se interfaţează la un nivel mental. Astfel, în orice moment, acţiunea legilor naturale din sfera noastră poate fi suspendată, acelaşi lucru putându-se întâmpla şi în cealaltă sferă.

Despre o asemenea teorie, am mai vorbit pe acest site. De exemplu, într-un articol din 2014 (Zânele, spiriduşii şi alte fiinţe magice există, însă acestea se află situate pe altă lungime de undă decât noi oamenii! Am putea să le vedem, dar suntem prea orbi!) spuneam următoarele: „Dacă ne aducem aminte de lumea magică a copilăriei noastre, aceasta era populată cu zâne, spiriduşi şi de alte asemenea făpturi de basm. Oare nu cumva această lume există paralel cu a noastră, iar noi nu o percepem? Simţurile noastre s-au tocit oare atât de mult încât nu mai suntem în stare să percepem aceste fiinţe? Avem oare nevoie de meditaţii sau alte forme speciale pentru a le putea înregistra prezenţa? Există oare şi alte forme de viaţă despre care nu bănuim nimic, din simplul motiv că se află pe altă lungime de undă decât noi?”

Sursa foto: pinterest.com