Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Japonia este o ţară foarte sigură, dar ferească Dumnezeu să ajungeţi acolo pe mâna poliţiei! E îngrozitor ce vi s-ar putea întâmpla…

2947

blankJaponia este o țară atât de sigură în lume, încât parcă ţi-ai dori să te muţi acolo. Rata de omucideri este în jur de 0,3 la 100.000 de oameni, mult mai puțin decât SUA, de exemplu, unde este de 4,7. În Japonia aproape că nu există terorism; în 2013, doar 12 de persoane au fost împușcate mortal, iar cu un an înainte, în 2012, numărul total de împuşcări mortale a fost de doar 3.

Există mai multe motive complexe pentru care Japonia este o societate non-violentă. Poate e vorba de cultură şi tradiţie, dar unul din motive e dat de atitudinea terifiantă a poliției.

Însă, dacă aveţi vreodată probleme cu legea, rugați-vă să nu vă aflaţi în Japonia. Poliția are dreptul să vă rețină fără nicio acuzaţie timp de 23 de zile, iar tot acest timp poliţiştii vă pot tortura fizic şi psihic pentru a recunoaşte o infracţiune. Anchetatorii aruncă în suspecţi cu mesele, cei anchetaţi sunt ameninţaţi, sunt privaţi de somn, iar tăcerea este considerată ca recunoaștere a vinovăției.

Singura modalitate de a opri acest atac violent este semnarea unei mărturisiri; instanțele judecătoreşti presupun că mărturisirea este o recunoaștere a vinovăției și vă va pedepsi în mod corespunzător. Au fost multe cazuri în Japonia unde oamenii au făcut zeci de ani închisoare pentru crime pe care nu le-au comis. Se estimează că o zecime din totalul prizonierilor japonezi sunt în închisoare din cauza mărturisirilor false, iar guvernul nu are nici un interes în redeschiderea cazurilor lor.

Sursa (traducerea şi adaptarea): vox.com

Orgoni Crystal