Un tip cu tunsoare şi îmbrăcăminte modernă apare într-o fotografie veche de 100 de ani. Un nou „călător în timp”?


Din nou, o veche poză controversată a aprins imaginaţia oamenilor. Mai ţineţi minte de tipul cu ochelari moderni ce apare într-o poză din 1941, ceea ce te face să te întrebi dacă nu cumva ar fi posibilă călătoria în timp? (Poza din 1941 care dovedeşte că e posibilă călătoria în timp).

De data asta însă e vorba de o fotografie din 1917, care prezintă o imagine în alb şi negru a unui tip (un fel de surfer), ce stă pe pietrele unei plaje, fiind înconjurat de alţi oameni. Însă tipul pare desprins din altă lume – părul vâlvoi, tunsoarea şi atitudinea pe care o degajă în fotografie te face să te întrebi dacă nu cumva e un călător în timp. Şi asta pentru că în 1917 nu exista o asemenea modă – nu veţi vedea aşa ceva în nicio altă fotografie.

De asemenea, tipul pare că poartă un tricou în stil modern și o pereche de pantaloni scurți până la genunchi. Asta în comparaţie cu ceilalţi din fotografie, care port pălării tradiţionale, haine şi cămăşi. Şi cei din jurul tipului misterios se uită la el cu mirare, dându-şi seama că e ceva ciudat cu el.

Cei care o să zică „E Photoshop!” doresc să le precizez faptul că fotografia abia acum a devenit viral pe Internet, pentru că ea a fost scoasă la lumină în urmă cu peste 40 de ani, într-o carte intitulată „The Cape Scott Story”.


Lasă un comentariu