Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Luna este o hologramă atunci când se află în stadiul de Lună plină sau în ultimul pătrar” – asta spune o teorie revoluţionară


holograma-lunaAm mai vorbit pe acest site despre posibilitatea ca Luna să nu fie un corp ceresc real, ci doar o simplă hologramă. Sigur, cum sunt deja obişnuit, o să sară unii cititori şi o să spună că ideea asta e o nebunie. S-ar putea să fie! Dar, pe de altă parte, nu de puţine ori s-a confirmat în istorie că descoperirile măreţe au fost mai întâi idei nebuneşti, fantasmagorice.

Conform site-ului crrow777radio.com, Luna ar putea fi o hologramă formată din unde lunare. Acest fenomen al undelor a fost descoperit de către domnul Crow (un amator preocupa de extratereştri) și de alte 11 persoane. Undele conţin, în mod normal, imagini proiectate, de aici provenind holograma. Ar putea fi vorba de o hologramă care provine de la entități extraterestre din spaţiul cosmic? Poate.

Este Luna o hologramă tot timpul? Domnul Crow crede că nu. El spune că Luna este reală, atunci când este în stadiul de „Lună nouă” şi „primul pătrar” şi se activează holograma, atunci când ea este în stadiul de „Lună plină” şi „ultimul pătrar”. În acest ultim caz, entitățile din spatele hologramei pot lucra fără probleme pe Lună, fără ca oamenii de pe Pământ să știe ce se întâmplă acolo. Conform domnului Crow, spusele sale ar fi provenit dintr-o lucrare secretă de cercetare a oamenilor de știință ruși.

Eu vă sfătuiesc să luaţi cu băgare de seamă aceste informaţii şi să nu credeţi orice vi se bagă în faţă…