Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Într-o serie de 5 cărţi din anii ’80 se fac dezvăluiri uluitoare despre contactele extraterestre cu omenirea în trecut


extraterestri-pe-pamantÎntre 1981 şi 1984 au fost publicate mai multe cărţi în domeniul paranormalului şi extratereştrilor, cărţi ce au alcătuit seria cunoscută sub numele de „The Law of One”, adică „Legea celui Unic”. Ele pot fi cumpărate sau chiar downloadate gratuit în format electronic de pe site-ul llresearch.org. Aceste cărţi au fost transmise prin intermediul chanelling-ului; channeling-ul este procesul de deschidere a canalului energetic şi de lumină proprie, pentru a te conecta la „legătura” cu astralul, proces care poate fi comparat cu deschiderea unei porţi de vibraţie spre supraconştiinţa cosmică.

Seria de cărţi conţine date științifice, care, în momentul publicării lor, nu erau nici măcar descoperite în domenii ca astrofizică, fizică cuantică și diverse alte domenii de cercetare.

Dintre informațiile foarte interesante găsite în „Legea celui Unic”, există numeroase date despre viața extraterestră. Potrivit acestor texte, Pământul a fost gazda a numeroase rase de extratereştri timp de milioane de ani, iar aceste rase au interacționat cu omenirea în diferite perioade de-a lungul istoriei. Multe dintre aceste contacte au fost pașnice, în timp ce altele au fost dificile și uneori periculoase. În general, aceste interacțiuni ale extratereştrilor cu omenirea au fost de mare impact.

„Legea celui Unic”, de asemenea, se referă la numeroase rase extraterestre care trăiesc sub suprafața Pământului, în interior. Aceste civilizaţii diferite au existat în interiorul Pământului timp de milioane de ani.