Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Planul secret al extratereştrilor: modificarea biogenetică a oamenilor, în scopul coexistenței oamenilor și extratereștrilor pe Terra – susţine un cercetător-doctor american


Cercetătorii au constatat că oamenii posedă ceea ce par a fi „gene extraterestre”, care nu au fost transmise speciei noastre de către vreun strămoș cunoscut al omului în trecutul îndepărtat. De aceea, ei au propus teoria că omenirea ar fi dobândit aceste gene într-un timp mult mai îndepărtat, când diferite organisme (microorganisme) au început să coexiste în același mediu. Însă, aici intervine paradigma teoriei evoluției, care spune că genele sunt transmise numai prin linii ancestrale directe.

Desigur, cercetătorii nu ar putea lua niciodată în considerare ideea că extratereştrii ar fi putut interveni în evoluţia umană, combinând genele proprii cu cele ale oamenilor originari de pe Terra. Cercetările genetice sugerează chiar fantastica idee că şi astăzi există extratereştri pe Pământ care locuiesc în corpurile umane. De asemenea, ar mai rezulta faptul că oamenii sunt modificați și transformați pe mai multe niveluri prin intervenția extraterestră. De exemplu, copiii indigo – care sunt foarte inteligenți, creativi, psihici, telepatici și au abilități de vindecare și clarviziune – reprezintă un fenomen global, putând fi rezultatul intervenţiei extraterestre la nivelul ADN-ului oamenilor.

Dar ce urmăresc extratereştrii, dacă ipoteza de mai sus e una reală? Trezirea conştiinţei umane? Să ajute omenirea să evolueze spiritual şi sau tehnologic? Potrivit dr. David Jacobs, profesor la Universitatea Temple, autorul cărții „The Treath”, extratereștrii urmăresc un plan bine definit de mai mulți ani: modificarea biogenetică a oamenilor, în scopul coexistenței oamenilor și extratereștrilor pe Terra.

Dr. Jacobs este fondatorul ICAR – Centrul Internațional pentru Cercetarea Răpirilor Extraterestre, o organizație dedicată strângerii informațiilor despre răpirile extraterestre. Dr. Jacobs a acumulat peste 38 de ani de cercetare și ipoteze analitice pe această temă, incluzând peste 1.100 de sesiuni de hipnoză cu cei răpiţi. Acest proiect secret al extratereştrilor ar trebui să se încheie în aproximativ 3 sau 4 generații. Oamenii obișnuiți vor avea drepturi foarte limitate în comparație cu „hibrizii”.