O posibilă structură secretă artificială din Antarctica a fost dezvăluită de cei de la exopolitics.org. E posibil să fie chiar şi o „poartă stelară”, folosită de Armata Americană?


Pe 26 decembrie 2021, conform site-ului ozenistic şi de extratereştri exopolitics.org, un locotenent – colonel din Forţele Aeriene Americane (ce a dorit să rămână anonim) a oferit coordonatele unei structuri artificiale care se află situată în Antarctica. Coordonatele date de militar pe Google Earth ( 72°31’12″S 3°36’26″W ) par să arate un complex mare de clădiri, situat la aproximativ 240 de km de coasta antarctică, în Țara Reginei Maud. Aceasta este o zonă care a fost revendicată de cel de-al treilea Reich al lui Hitler și unde a fost înființată în secret o colonie antarctică, Baza 211, în timpul celui de-al doilea război mondial. Ruinele se află într-o zonă înălțată, fără gheață și par să aibă o pistă sau hangare foarte lungi, de pe care vehiculele aerospațiale pot decola și ateriza.

Este important de subliniat că ruinele sunt la mulţi km distanță de cele două baze norvegiene din apropiere – Troll (72°00′42″S 2°32′06″E) și Tor (71°53′22″S 5°09′34). ″E). Acestea sunt cele mai apropiate două stații de cercetare în Antarctica de coordonatele date militarul american.

Potrivit ofiţerului american, Armata Americană lucrează în secret în interiorul mai multor clădiri, dintre care una conține o „poartă stelară” sau un „portal”, care ar permite călătoriile instantanee în sistemul nostru solar.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): exopolitics.org

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „O posibilă structură secretă artificială din Antarctica a fost dezvăluită de cei de la exopolitics.org. E posibil să fie chiar şi o „poartă stelară”, folosită de Armata Americană?”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock