Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Nave spaţiale extraterestre gigant, fotografiate de Cassini şi de telescopul Hubble. O nouă conspiraţie NASA?

234

blankŞtirea e ceva mai veche, dar pe acest site nu a fost tratată, aşa că o voi face acum. Aşadar, totul a început în anul 1996, atunci când au fost date publicităţii o serie de fotografii ale inelelor lui Saturn, ce au fost realizate în infraroşu, cu ajutorul telescopului spaţial Hubble. Oamenii de ştiinţă au explicat atunci că n-au descoperit nimic altceva decât noi sateliţi ai lui Saturn. Dar forma lor asemănătoare cu cea a unei ţigări prelungite ce urmează o anumită cale demonstrează faptul că obiectele nu pot fi numite “sateliţi”, ci mai degrabă …nave spaţiale extraterestre! Desigur, n-ar fi exclus ca aceste nave să fie chiar nave spaţiale terestre lansate în secret de NASA sau de o altă agenţie spaţială, cu un anume scop precis (de exemplu, pentru exploatarea unor zăcăminte naturale preţioase de pe planeta Saturn).

Nimeni nu ştie ce sunt ele cu adevărat, aşa că rămânem doar la stadiul de ipoteze. În suita de poze de mai jos, ce-şi are sursa în site-ul Rense.com, au fost notate cu A, B şi C obiectele misterioase care orbitează Saturn-ul la exteriorul inelelor sale.

blank

Şi asta nu e tot. Într-o revistă franceză apare o fotografie secretă NASA, realizată de către nava spaţială americană Cassini care a ajuns în apropierea planetei Saturn. Se observă mai multe obiecte cu forma unei ţigări alungite, iar unul dintre obiecte are lungimea de 50.000 de kilometri, adică de 4 ori diametrul Pământului! Cum a făcut rost revista franceză de această poză uluitoare, rămâne un mister. Din păcate nu avem prea multe informaţii despre autenticitatea ei. Dacă ar fi adevărată, implicaţiile ei ar fi copleşitoare. Am avea astfel dovada existenţei unei prezenţe extraterestre în sistemul nostru solar?

blank

Şi încă un lucru care te pune pe gânduri cu adevărat. În lume s-au catalogat şi denumit asteroizi cu diametru de doar câţiva kilometri. Dar, obiectele din fotografiile de mai sus pot atinge şi lungimi de circa 50.000 de kilometri! De ce asemenea obiecte nu au fost denumite? Cel puţin, obiectele ce apar pe fotografiile oficiale ale telescopului spaţial Hubble. Dar, probabil că aceasta este o informaţie “top secret”! Nu poţi denumi obiecte extraterestre gigant, nu-i aşa?

Orgoni Crystal