Un profet polonez spune că cel de-al treilea război mondial va începe în Italia! Papa va fi alungat, iar preoţii asasinaţi!


cel de-al treilea razboi mondial profetieVizionarul polonez Wladyslaw Biemadd (prin 1980) a descris, într-o profeţie mai puţin cunoscută, cel de-al treilea război mondial ce se apropie:

„Lumea va fi pustiită printre serie de catastrofe naturale nemaitrăite până atunci: de inundaţii uriaşe, de cutremure şi de foamete. Pe Pământ nu va exista nicio bucată de teren care să rămână neafectată. În acelaşi timp va avea loc o transformare revoluţionară in plan politic la nivel mondial care-şi va atinge punctul culminant printr-un al treilea război mondial – cu intervenţie limitată a armelor nucleare, numai în anumite locuri…

Va fi iadul pe Pământ. Cea mai îngrozitoare fază a sa va dura trei luni şi jumătate. Cel de-al treilea război mondial va izbucni în Italia. Acolo va începe o revoluţie sângeroasă şi anume, chiar din inima creştinismului, din oraşul Vaticanului. Va fi instalat un guvern comunist şi comuniştii îi vor chinui pe preoţi, îi vor urmări şi asasina. În timpul acestei tulburări, papa va fugi împreună cu o grupă formată din cei mai credincioşi cardinali de pe Scaunul Sfânt în Franţa şi mai târziu în Polonia. El va rămâne in Polonia până la sfârşitul războiului. Papa va sta trei ani jumătate în exil. În tot acest răstimp, comuniştii vor batjocori şi devasta Scaunul Sfânt. Va urma o mare pedeapsă asupra bisericii ca ispăşire pentru toate greşelile din trecut”.

Despre aşa-numitele „trei zile de întuneric“ care au fost prevăzută şi de mulţi alţi vizionari (vezi articolul din iulie 2014: Cele 3 zile de întuneric” există în mai multe profeţii şi… vor veni până la urmă! Atunci, nici lumina artificială nu va funcţiona!), Biemadd ne anunţă următoarele: „Pământul îşi va pierde pentru câteva zile forţa de atracţie (posibil printr-o cometă ce va atinge atmosfera Pământului sau poate aşa-numita deplasare a polilor). Oamenii aproape că nu vor mai avea curajul să stea drepţi, de teamă să nu pice. În mai puţin de câteva ore, Pământul va fi înconjurat de un întuneric tot mai puternic, pană la eclipsa totală. Mulţi oameni, cuprinşi de panică, vor crede că acesta ar fi sfârşitul lumii şi vor muri din sentimentul de groază sau disperare. Dar nu va fi sfârşitul lumii, ci doar o catastrofă la nivel mondial ce nu s-a mai întâlnit până acum şi pe care omenirea şi-a pregătit-o singură. Această eclipsă va dura trei zile, timp în care oamenii vor sta în casă, vor face mătănii. Lumina ce va putea fi văzută în această perioadă, va veni de la lumânările sfinţite…“

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO