Profeţiile groaznice ale lui Nostradamus pentru anul 2017! Mai bine nu le-aţi citi…


profetii-nostradamus-2017ATENŢIE! Acest articol reprezintă doar o simplă traducere personală şi nu reprezintă neapărat punctul de vedere al editorului!

De-a lungul ultimilor ani, au existat diferite previziuni care au fost extrem de înfricoşătoare. Iată în continuare o listă de predicții care s-ar putea întâmpla în anul 2017, conform viziunii lui Nostradamus, marele profet francez.

1. Cel de-al treilea război mondial

Nostradamus a fost un mare profet francez, fiind renumit pentru diferite previziuni în timpul său. Se crede că el a prezis marea criză economică (1929-1933), ascensiunea lui Adolf Hitler și multe alte lucruri, ca de exemplu atacurile teroriste de la World Trade Center. A murit în 1566, dar înainte de asta, se sugerează că el a prezis inclusiv ajungerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite. Dar unii teoreticieni ai conspirației au prezis, de asemenea, că Donald Trump va începe cel de-al treilea război mondial după ce va deveni președinte, adică începând cu ianuarie 2017…

2. China va face mişcări importante

Nostradamus ar fi prezis că China va face mișcări foarte îndrăznețe și pași mari în 2017. Putem vedea deja modul în care China are un impact extrem de important asupra economiei mondiale. Potrivit lui Nostradamus, China va fi națiunea care va vindeca marele dezechilibru economic din lume. Începând cu 1978, China a trecut de la a fi un simplu jucător marginal în economia globală la un jucător de prim rang. Cu siguranţă că China va deveni următoarea super-putere.

3. Unirea dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

Care este posibilitatea ca o ţară comunistă cum este Coreea de Nord să se unească cu una capitalistă, Coreea de Sud? Ei bine, Nostradamus ar fi prezis că, în 2017, cele două Corei se vor uni și vor deveni o singură națiune. Kim Jong Un, dictatorul nord-coreean va fi detronat și va fi obligat să caute azil în Rusia. Din 2011, de când Kim a preluat puterea de la tatăl său, care a murit, s-a dovedit că este mai periculos decât era tatăl său. El a executat deja mai multe persoane prin împușcare, printre care cei mai apropiați membri ai familiei sale. De asemenea, el a testat deja o armă nucleară în această perioadă și a amenințat s-o folosească împotriva Statelor Unite.

4. Italia se va confrunta cu dificultăți financiare

Nostradamus ar fi prezis, de asemenea, că economia italiană va experimenta o mare dificultate, şi ea va fi motivul decăderii UE, şi nu Grecia sau Spania. După cum probabil ştiţi, industria bancară italiană este deja pe punctul de a se prăbuși; 18% din creditele băncilor italiene sunt deja neperformante. În perioada următoare probabil că acest procent de credite neperformante va şi mai mare.

5. Apariţia celui de-al treilea Antihrist

Nostradamus ar fi prezis că 2017 va apărea cel de-al treilea Antihrist. Acest lucru va duce probabil la începutul celui de-al treilea război mondial, un război nuclear sau biologic.

Sursa: newsprepper.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO