Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Extratereştrii i-au arătat acestei femei viitorul Pământului şi al omenirii?


În martie 2014, pe amazon.com apărea această carte interesantăForgotten Promise: Rejoining Our Cosmic Family”, adică „Promisiunea uitată: reunirea familiei noastre cosmice”, scrisă de o femeie pe nume Sherry Wilde. Această femeie, în vârstă acum de peste 60 de ani, ne povesteşte cum crede ea că a fost răpită de extratereștri dintr-o altă galaxie, vreme de zeci de ani, încă de când avea 17 ani. Suferă doamna Wilde de boli psihice şi fabulează sau lucrurile i s-au întâmplat aievea?

Sherry ne spune în introducerea cărţii că „(…) aceasta este povestea mea. Nu pot dovedi nimic de aici. Ani de zile am fost încurajată să scriu despre aceste experiențe, dar am rezistat. Aceasta nu este o poveste ușor de scris pentru mine și s-ar putea să nu fie ușor pentru tine să citești sau să crezi. Această carte nu este doar o relatare a experiențelor mele, ci și povestea despre cum am descoperit că este posibil să transformi un coşmar din viața ta în ceva pozitiv, doar alegând să-l privești dintr-o perspectivă diferită”.

Femeia ne povesteşte în această carte că a intrat în contact cu un grup de extratereştri, pe nume Ebeni, conduşi de un anume „Da”. Ebenii au capete în formă de pară, pe când extratereştrii cenușii („greys”) au capete cu o formă mai triunghiulară. Se crede că Ebenii sunt prietenoși cu oamenii, în timp ce extratereştrii cenușii sunt malefici.

Povestea lui Sherry este fascinantă. Da îi oferă lui Sherry informații că Pământul și oamenii au atins un punct de transformare enormă. Ființele umane evoluate din punct de vedere spiritual avansează împreună cu Mama – Terra. Oamenii care nu sunt atât de avansaţi din punct de vedere spiritual vor găsi probabil o altă planetă pentru a continua să se reîncarneze, să învețe și să crească.

Ebenii caută să facă ființele umane mai inteligente și mai orientate spre suflet. Însă, ființele umane distrug în mod prostește o planetă frumoasă și aceasta este o problemă uriaşă…


Lasă un comentariu