Home Paranormal-Spiritualitate Celebrul profet Alois Irlmaier ne arată cum va începe cel de-al treilea...

Celebrul profet Alois Irlmaier ne arată cum va începe cel de-al treilea război mondial… Peste România va fi aruncat un praf galben mortal!

4939

blankAlois Irlmaier a fost un constructor german de fântâni care a trăit în Freislasing (Bavaria). Dar nu pentru asta a devenit faimos în timpul vieţii sale, ci pentru abilităţile sale psihice deosebite, mulţi oameni apelând la el, pentru că era în stare să găsească persoanele pierdute, ca urmare a calităţilor sale de clarvăzător. Deşi a reuşit să găsească o mulţime de persoane dispărute, Alois a fost acuzat a fi şarlatan şi a apărut în faţa unei curţi. El însă i-a spus judecătorului ce haine purta soţia sa în ziua aceea şi ce făcea exact, deşi nimeni nu ştia acest lucru; afirmaţiile sale s-au dovedit a fi corecte… Judecătorul, uimit, îl eliberă.

Dar Irlmaier reuşea să vadă şi în viitor; el percepea viitorul asemenea unui film, cu o serie de numere codate sau incomplete. “Profetul german” reuşi să-şi prezică şi propria moarte din iulie 1959. Dar iată predicţia care o făcu el despre cel de-al treilea război mondial:

“Cel de-al treilea război mondial va începe cu asasinarea a trei mari demnitari mondiali. Cel de-al treilea mare demnitar va fi asasinat de 2 ucigaşi: unul este un negru de înălţime mică, iar celălalt de un alb mai înalt. E posibil ca acest eveniment să aibă loc în Balcani, dar nu sunt foarte sigur de asta. Înainte de izbucnirea războiului, va fi un an cu recolte foarte bogate. După asasinarea celui de-al treilea înalt demnitar, războiul va începe în timpul nopţii. Văd praf şi văd trei numere: doi de 8 şi un 9. Nu ştiu ce semnifică aceste cifre…e posibil să fie legat de o dată sau de un timp (…) Nu pot prezice în ce an va începe războiul.”

Irlmaier a mai oferit câteva detalii:

“În anul în care va începe cel de-al treilea război mondial, vor apărea o serie de semne în cer, ce vor fi observate de milioane de oameni. Când va începe războiul, New York-ul va fi distrus de rachete, iar coasta vestică a SUA va fi invadată de asiatici. Răzbunarea va veni dincolo de ape, atunci când ‘dragonul galben’ va ocupa Alaska şi Canada.”

Dacă viziunile lui Irlmaier, aceasta înseamnă că vor fi asasinaţi trei lideri politici duşmani ai SUA (să fie şefii de stat din Rusia, China şi Iran, de exemplu?)…iar aceştia vor lua decizia să atace SUA: ruşii vor ataca din Atlantic New York-ul, iar chinezii vor ocupa SUA din Oceanul Pacific.

Dar, ce e mai îngrijorător pentru noi e faptul că şi noi, românii, vom fi afectaţi direct, conform viziunilor lui Irlmaier:

“Avioanele vor arunca un praf galben între Marea Neagră şi Marea Nordului. Acest praf mortal va omorî tot ce înseamnă verde, doar oamenii vor putea supravieţui”.

Doamne Dumnezeule… Sperăm să n-avem parte de aşa ceva…

Pentru a putea citi articolul, va rugam dezactivati adblocker-ul pentru acest site! Va multumim!