Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Obiecte neidentificate din alte lumi supraveghează Ucraina? Cu ce scop? Încă un OZN observat lângă oraşul Liov…


De pe canalul de YouTube LUFOS, avem o filmare foarte interesantă, realizată noaptea, în care se poate un OZN (obiect zburător neidentificat) extrem de luminos, care se deplasează pe cerul nopţii. Se presupune că înregistrarea video a fost realizată lângă oraşul Liov (Ucraina) pe 7 martie 2022.

Da, probabil că vă zboară gândul (aşa cum îmi zboară şi mie) la ideea că e prea mare coincidenţă că acest OZN apare în timpul conflictului actual din Ucraina. Are el legătură cu războiul care are loc în perioada aceasta pe teritoriul Ucrainei? Este obiect zburător uman sau extraterestru? Dacă e de origine nepământeană, care e scopul acestei supravegheri? Sau poate că sunt călători umani din viitor?

Pe 10 martie 2022, scriam acest articol – Un obiect zburător misterios „din alte lumi” a fost suprins noaptea în Kiev (Ucraina) pe camerele de supraveghere – susţine un binecunoscut ufolog mondial – despre un alt OZN care a fost observat noaptea în Kiev, tot în Ucraina. Şi ăstea sunt doar două exemple, dar nu e exclus să mai apară şi altele asemănătoare, care să fie observate tot în Ucraina.

Sursa: videoclip YouTube


Lasă un comentariu