Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un obiect zburător misterios „din alte lumi” a fost suprins noaptea în Kiev (Ucraina) pe camerele de supraveghere – susţine un binecunoscut ufolog mondial


În zilele noastre, lumea este extrem de preocupată, bineînţeles, de războiul început de Rusia în Ucraina. Dar, se pare că pe scena conflictului din Ucraina apar şi elemente surprinzătoare, „paranormale”. Astfel, conform binecunoscutului ufolog Scott C. Waring, de pe UFO Sightings Daily (site şi canal de YouTube), un obiect zburător necunoscut de culoare albă a fost înregistrat apărând deasupra capitalei Ucrainei, Kiev.

Conform lui Scott C. Waring, obiectul zburător nu poate fi nici avion, rachetă sau elicopter, întrucât se mişcă câteodată extrem de rapid, apoi staţionează şi are în acelaşi timp şi o direcţie extrem de neregulată. Iată ce ne spune ufologul în videoclip:

* Prima dată am crezut că e vorba de un avion de vănătoare, când am văzut înregistrarea. Dar apoi mi-am dat seama că avioanele de vânătoare nu sunt în stare de aşa ceva.

* Nu ştiu ce-ar putea fi… e cu adevărat un OZN. Nici elicopterele nu se comportă astfel.

Unii comentatori de pe canalul de YouTube spun că ar fi vorba de drone, însă de obicei, dronele – spion nu luminează atât de tare, pentru a fi date de gol.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclip YouTube


Lasă un comentariu