Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Fraternitatea Cosmică”, organizaţia care difuzează mesaje ale extratereştrilor prin arhanghelul AstarŞeran

187

blankCentrul de studii Fraternitatea Cosmică îşi are sediul în Elveţia, la Lausanne, şi difuzează cu regularitate mesaje “din partea extratereştrilor care au luat sub ocrotirea lor planeta Terra”, mesaje care se referă la Legea divină. Mesajele acestea sunt primite de fraternitate prin intermediul unei ştafete anume desemnate pentru asta, un fel de arhanghel care se numeşte AştarŞeran.

Extratereştrii şi-au stabilit şi un reprezentant permanent din rândurile pământenilor, în persoana domnului Eugenio Siragusa, un respectabil sicilian în vârstă de cincizeci de ani. Despre domnul Siragusa se povesteşte că, pe vremea când avea treizeci şi trei de ani, un semn magic apărut pe cer l-a făcut conştient cu privire la misiunea care îi revenea cu începere din clipa aceea şi cu privire la cunoaşterea eului său etern. Începând din acel moment, domnia sa a dobândit neîncetat noi şi noi cunoştinţe, pe care i le transmitea o voce interioară şi care îmbrăţişează domenii cum ar fi geologia sau cosmogonia, deschizându-i totodată sensibilitatea faţă de sublimele mistere ale creaţiei şi mai ales ale vieţilor sale anterioare.

Mesajul a doi extratereştri

Astfel, domnul Eugenio Siragusa a aflat că, în urmă cu douăsprezece mii de ani, dumnealui era student în oraşul Poseidon din Atlantida şi trăia într-o societate întemeiată pe înţelepciune şi dragoste faţă de aproape. Tot prin contact telepatic, ca şi doctorul King din Londra, domnul Siragusa intră şi domnia sa în legătură cu extratereştrii, care într-o seară a anului 1962 i s-au arătat chiar în starea de corpuri fizice pe când se afla pe muntele Etna. Când a ajuns într-un anumit punct, a observat că era aşteptat de două fiinţe ciudate, care purtau combinezoane speciale, pentru uzul cosmonauţilor, fiind amândouă de culoare argintie. Cele două fiinţe erau înalte, atletice ca statură, cu un superb păr blond care le cădea pe umeri. Purtau şi la încheieturile mâinilor şi la glezne un fel de brăţări care străluceau ca aurul, iar la brâu purtau nişte cingători luminiscente. Domnul Siragusa a mai remarcat un lucru important, anume că pe piepturile celor doi extraterestri – fiindcă i-a ghicit din primul moment că erau extraterestri – scânteiau nişte plăcuţe de o formă bizară, dintr-un material pe care i-a fost cu neputinţă să-l identifice. Unul din cei doi îndreptă spre persoana domnului Siragusa obiectul pe care-l ţinea în mână şi care proiectă asupra pământeanului nostru un fascicul de lumină verde foarte intensă, care îi dădu imediat o extraordinară senzaţie de bine şi de încredere.

Suntem sub atenta supraveghere a unei rase superioare

Cei doi extratereştri i-au oferit un mesaj domnului Siragusa. Era un mesaj cu totul aparte, adresat tuturor şefilor de state de pe Terra. Din acelaşi mesaj reieşea că cei doi erau trimişii extraordinari ai unei Confederaţii intergalactice care reunea un număr imens de planete şi care făcuse ceea ce am putea numi, cu un termen destul de impropriu, procesul civilizaţiei pământene. Care civilizaţie era acuzată de conjuraţii, minciună, crimă mascată sub numele aberant de acte de eroism, violenţă, ură rasială, deformarea religiei şi fanatism. Sediul acestei confederaţii se afla la distanţă de câţiva ani-lumină, ceea ce pentru cele două persoane luminiscente nu fusese cine ştie ce mare depărtare, astfel încât se deplasaseră încoace ca să ne ajute. Nu ştim cum au interpretat ei refuzul ulterior al şefilor de stat de a da curs ultimatumului lor, probabil că au rămas într-o stare de adâncă perplexitate şi cam atât.

Concluzia liniştitoare ce se trage de la sine este că ne aflăm sub atenta supraveghere a unei rase superioare care ne va împiedica să distrugem civilizaţia noastră producând o catastrofă nucleară sau declanşând cine ştie ce altă asemenea trăsnaie.

blankPe Pământ s-ar afla 6 milioane de extratereştri

Cine este domnul Eugenio Siragusa? Un iluminat? Un om investit cu o misiune anume? Întrebarea aceasta poate găsi un număr nelimitat de răspunsuri, în afară de acela că domnul Siragusa ar fi un profitor. Fiindcă nu se poate pune la îndoială absolutul său dezinteres iar buna sa credinţă pare şi ea lucru la fel de sigur, chiar dacă numitul domn face la tot pasul declaraţii publice care lasă lumea cu gura căscată în faţa unor asemenea lucruri. Bunăoară: «Pe planeta noastră se află şase milioane de extratereştri», spune domnul Siragusa. Guvernul SUA este la curent cu acest caz, îndosariat conştiincios în mape pe care nu se ştie cine şi de ce a trântit ştampila cu «strict secret», iar NATO, din câte se spun, ar fi în posesia unei probe zdrobitoare cu privire la existenţa călătorilor care vin dintr-o altă lume: combinezonul spaţial al pilotului unei farfurii zburătoare.

Din informaţiile pe care le furnizează domnul Eugenio Siragusa rezultă că extratereştrii cu care comunică el trăiesc în medie douăsprezece mii de ani. De asemenea, toţi marii iniţiaţi, în frunte cu Iisus şi cu Buddha, erau originari de pe alte planete decât Terra. Iată şi un fapt care ne poate face să oftăm uşuraţi: coeficientul lor intelectual are o medie surprinzător şi îmbucurător de scăzută, anume 3,5. Foarte puţin dacă ne gândim că media noastră, a pământenilor, este 15, iar a locuitorilor din Alpha Centauri 60…

Orgoni Crystal