OZN-urile apar după cutremurul devastator din Mexic… Cine ne supraveghează dezastrele şi de ce!?


Cutremurul din Mexic din seara lui 19 septembrie 2017 a făcut 217 de victime, având magnitudinea de 7,1 de grade pe scara Richter (citiţi mai multe AICI: Un nou cutremur devastator în Mexic: la circa 10 zile după primul cutremur devastator şi uraganul Irma… Iarăşi coincidenţă!?).

Se pare că cea mai afectată de acest cutremur devastator a fost capitala ţării, Mexico City (Ciudad de Mexico), unde zeci de clădiri s-au prăbuşit.

În timpul unei emisiuni TV live difuzată în Mexic, în timpul operaţiunilor de salvare de imediat după cutremur, dintr-o dată un OZN iese din nori, obiectul se oprește și apoi se mișcă din nou. În timp ce mulţi ar putea spune că ar putea fi vorba de o dronă, totuşi obiectul nu arată ca o dronă.

Nu este prima dată când OZN-urile au fost văzute înainte, în timpul sau după un cutremur puternic. De exemplu, la 2 noiembrie 2016, după cutremurul puternic din Lombardia (Italia) de pe 30 octombrie, o posibilă navă spațială extraterestră a apărut brusc pe cer (citiţi mai multe în acest articol: O navă extraterestră a fost observată pe cerul Lombardiei, în Italia, în apropierea datei marelui cutremur din 30 octombrie 2016! Extratereştrii ne veghează dezastrele naturale?). Se spune că aceste OZN-uri ar putea să monitorizeze situaţia geologică a Terrei sau (în cazul în care catastrofa încă nu s-a manifestat) ar putea fi un avertisment despre un dezastru iminent care ar urma să vină.

Interesant e că tot aceleaşi OZN-uri au fost observate în Mexic, în timpul unor erupţii vulcanice, aşa cum arătam într-un articol din februarie 2016: Ce OZN “misterios” trece cu viteză pe lângă un vulcan din Mexic, exact în momentul erupţiei! Vulcanii sunt folosiţi ca “porţi stelare” de către OZN-urile extraterestre?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO