Unii oameni au crezut că a venit „Judecata de Apoi” atunci când au văzut în Costa Rica un nor incredibil, parcă din altă lume…


Mai mulţi oameni din Costa Rica au observat în septembrie 2015 o formațiune noroasă misterioasă, sub formă de arc, în jurul amiezii. Ei nu erau nori obișnuiți, apărând într-o formă neobișnuită și într-o explozie de culori.

Păreau a fi atât de neobișnuiţi încât unii oameni au început să se întrebe dacă nu cumva a venit chiar sfârșitul lumii. Incredibila formă a norilor a dat naștere la speculații că aceştia ar fi putut fi creaţi sau manipulați artificial, cu ajutorul proiectului secret NASA „Blue Beam” sau cu ajutorul chemtrails-urilor lăsate de avioane.

Unii însă au atribuit formarea norilor unor forțe supranaturale, necunoscute nouă. S-a creat impresia că Judecata de Apoi a început deja. De exemplu, o femeie care a înregistrat unul din videoclipurile ce au apărut pe YouTube, a spus: „N-am mai văzut așa ceva. Este un semn al lui Dumnezeu. Cerul s-a deschis ca și cum ar fi sfârșitul lumii”.  Se pare că, la vederea „minunii”, mai mulţi oameni au căzut în genunchi ca și cum ar fi în pocăință sau rugăciune.

Însă, oamenii de știință sunt de altă părere, atribuind totul unor cauze naturale. Astfel, Eladio Solano, meteorolog la Institutul Meteorologic Național din Costa Rica, a declarat că aceste culori sunt cunoscute pentru a apărea atunci când lumina soarelui este reflectată de picăturile de apă sau cristalele de gheață care se pot forma în nori. Experții numesc fenomenul ca „iridescența norilor”. Când a fost întrebat despre forma arcului neobișnuit, el a explicat că anumiţi nori se pot astfel, deasupra norilor de furtună, atunci când există o forţă puternică în fazele timpurii ale unei furtuni.

Această explicație însă pare să nu-i fi convins pe toţi. Cu siguranţă, cei care au fost martorii evenimentului, şi-l vor aminti pentru tot restul vieții lor!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock