Mai mulţi giganţi dintr-o altă dimensiune pot fi văzuţi în nori, deasupra New York-ului! Ce alte explicaţii mai pot fi date?


giganti New YorkVorbeam anul trecut despre oraşe plutitoare văzute în China (“Oraşul plutitor de pe cer”, văzut zilele trecute în China, nu e o “fata morgana”, ci un nou experiment NASA Blue Beam! De ce vă mai miraţi, oameni buni? Noua ordine mondială şi noua religie universală se apropie de implementare…) sau în Marea Britanie (Asta e chiar culmea! Încă un “oraş plutitor” a mai apărut pe cer, în Anglia, după cel din China de acum câteva zile! Experimente masive “Blue Beam” ale Ocultei Mondiale!). Am presupus atunci că nu e vorba de fenomenul natural al „Fetei Morgana”, ci de un nou experiment NASA Blue Beam, care încearcă să proiecteze imagini holografice pe cer.

Acum, conform cotidianului The Express, care citează un material publicat pe contul de YouTube „Paranormal Crucible”, într-o fotografie făcută în New York, deasupra norilor se pot observa mai multe capete gigantice umanoide ce par să privească oraşul.

De când a fost publicat întregul material, acesta a devenit viral, mai mulţi utilizatori de pe Internet dându-şi cu părerea că n-ar fi vorba de o simplă pareidolie, ci de vizitatori extratereştri giganţi sau chiar îngeri. Unul a spus că această fotografie ciudată ar putea chiar face referinţă la „norul de mărturii” din Biblie, din următorul fragment: „De aceea şi noi, având împrejurul nostru atâta nor de mărturii, să lepădăm orice povară şi păcatul ce grabnic ne împresoară şi să alergăm cu stăruinţă în lupta care ne stă înainte” (Evrei 12:1).

De asemenea, n-ar fi exclus să fie vorba de fiinţe din alte dimensiuni, care, printr-o breşă inexplicabilă în lumea noastră, au putut să ne vadă dimensiunea.

Însă, conform unui expert specializat în imagini paranormale, „giganţii din nori” n-ar fi altceva decât o reflectare a oamenilor pe geamul platformei de observare a centrului Rockefeller (de unde a fost luată imaginea), care a fost proiectată în imaginea de pe cer. Însă, se pare că această explicaţie nu e acceptată de majoritatea utilizatorilor de pe Internet… Eu nu exclud să fie vorba din nou de Blue Beam!

giganti New York 1

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock