Asta e chiar culmea! Încă un „oraş plutitor” a mai apărut pe cer, în Anglia, după cel din China de acum câteva zile! Experimente masive „Blue Beam” ale Ocultei Mondiale!


oras plutitor AngliaUn alt oraș fantomatic plutitor a apărut în mod miraculos pe cer, de data aceasta în Hastings, Anglia. Iar acest eveniment se întâmplă după ce zilele trecute un oraş asemănător a apărut în China. Citez din cotidianul britanic The Express:

O înregistrare video a ceea ce par a fi mai mulţi zgârie-nori fantomatici au fost observaţi în nori pe cer în China, devenind viral pe Internet. Ceva asemănător s-a format mult mai departe, în Hastings (Marea Britanie), apărând la apusul Soarelui.

Deşi imaginea din Anglia nu este atât de clară ca cea din China, totuşi pe cer par a apărea nişte clădiri mai îndepărtate şi mai blurate. Acum o să spuneţi din nou că e fenomenul fizic cunoscut sub numele de „fata morgana”. Dă-o naibii de treabă: numai „fete morgane” avem în ultimul timp!

Aşa cum v-am spus acum 3 zile în acest articol (“Oraşul plutitor de pe cer”, văzut zilele trecute în China, nu e o “fata morgana”, ci un nou experiment NASA Blue Beam! De ce vă mai miraţi, oameni buni? Noua ordine mondială şi noua religie universală se apropie de implementare…), totul nu e altceva decât un nou experiment „Blue Beam” de proiectare a unor imagini pe cer, cu ajutorul laserelor din sateliţi, pentru a observa reacţia oamenilor. Şi o să mai vedeţi asemenea imagini bizare pe cer din ce în ce mai des, aşa că pregătiţi-vă!


Lasă un comentariu