Eschimoşii îşi oferă nevestele altor bărbaţi străini, ca aceştia să facă dragoste cu ele


Dacă sunteţi bărbaţi şi aveţi de gând să faceţi o excursie în zonele polare, acolo unde locuiesc eschimoşii, atunci ferice de voi! Eschimoşii vă vor oferi soţiile lor, cu care veţi putea face dragoste! Dar nu în orice condiţii…

De exemplu, oferirea unui neveste de eschimos este făcută în scopuri religioase, la sugestia unui şaman, şi se urmăresc scopuri exterioare, ca o vreme mai bună sau condiţii de vânătoare mai bune.

Mai există şi alte modalităţi prin care nevestele sunt oferite drept partidă de făcut amor, ca de exemplu co-mariajul, ce poate avea loc între două familii căsătorite de eschimoşi, în care bărbaţii îşi oferă unul altuia nevestele. Acest co-mariaj are un scop social, pentru a întări legăturile economice şi de prietenie între cele două familii.

Cum funcţionează această practică? Bărbatul se mută în casa prietenului său (şi viceversa – prietenul în casa bărbatului), pentru o anumită perioadă, făcând treburile gospodăreşti şi îndatoririle de soţ, împreună cu nevasta prietenului său. Astfel, se spune că legăturile între cele două familii sunt foarte puternice.

În cultura occidentală modernă, această practică se numește „swinging”, cea în care se fac schimb de parteneri între anumite perechi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock