Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii-umbră există şi reprezintă „fiinţe anorganice” din dimensiuni paralele! Dacă aţi trăit întâmplări cu aceşti oameni-umbră, vă rog să le povestiţi!

  •  
  •  
  •  
  •  

oamenii umbraAţi simţit vreodată că vedeţi ceva în colţul ochiului şi atunci când v-aţi uitat mai bine, cu ambii ochi, de fapt nu aţi văzut nimic? Tot mai mulţi, care au fost martorii „oamenilor-umbră” (aşa numiţii „shadow people”), se întreabă cine sunt și care este scopul lor. În acest articol, veţi afla răspunsurile la multe din întrebările şi misterele care îi înconjoară pe oamenii-umbră.

Cine sunt „oamenii-umbră”?

Oamenii-umbră sunt cei observaţi prin vederea periferică și, în timp ce aţi putea simți că se află ceva acolo, omul-umbră a şi plecat până când vă întoarceţi capul. Într-un interviu acordat unui post de radio, un specialist în domeniul paranormalului declara că oamenii-umbră sunt fiinţe din dimensiuni paralele, care au fost consemnate de mult timp în istoria omenirii. Cercetătorul spune că, începând cu 2000, oamenii-umbră au început să devină din ce în ce mai vizibili, ca urmare a creşterii frecvenţei şi a accelerării timpului.

Acelaşi specialist a mai declarat că oamenii-umbră sunt ființe anorganice„, care trăiesc într-o dimensiune paralelă și se hrănesc cu descărcările emoționale ale energiei; oamenii-umbră sunt vampiri energetici.

Cum arată oamenii-umbră?

Diverşi martori au văzut oamenii-umbră purtând o mantie sau un giulgiu sau chiar îmbrăcăminte; oamenii-umbră diferă mult şi ca formă şi ca mărime şi ca înfăţişare. De exemplu, au fost descrişi oameni-umbră cu ochi roşii!

Oamenii-umbră sunt produsul halucinaţiilor şi iluziilor?

Oamenii de ştiinţă, desigur, că nu recunosc existenţa unor asemenea fiinţe şi spun mai degrabă că ar fi vorba de iluzii şi halucinații cauzate de consumul de droguri, de efectele secundare ale medicamentelor, dar și de interacțiunea agenților externi asupra organismului uman. Un alt motiv ar fi acela al lipsei de somn, ce ar putea duce la halucinații.

Unii se feresc mult să vorbească despre prezenţa oamenilor-umbră, întrucât cred că ar fi consideraţi ca fiind „nebuni” de către familie şi cei apropiaţi. Dar, aici, pe site-ul „Secretele lui Lovendal” eu nu judec pe nimeni şi, dacă voi aveţi experienţe cu asemenea oameni-umbră, chiar vă rog să fiţi liberi să le povestiţi.

De ce apar oamenii-umbră?

O posibilă explicație ar putea fi găsită undeva între metafizică și fizica cuantică. Este posibil ca, odată ce voalul celei de-a treia dimensiuni se ridică, noi să fim din ce în ce mai receptivi la fiinţe din diferite dimensiuni sau care au vibrații diferite. Odată ce dimensiunile se îmbină şi se suprapun, este foarte posibil ca multe fenomene ciudate, inexplicabile, să apară din ce în ce mai des.

Animalele și oamenii-umbră

Animalele pot fi mai receptive la oamenii-umbră decât noi. Pisicile par a fi cele mai perceptive la oamenii-umbră, iar acest lucru este de înțeles, din moment ce pisicile au o vedere superioară noaptea, atunci când apar oamenii-umbră.

Există şi alte teorii despre originea oamenilor-umbră

Precum am spus mai sus, există teoria că oamenii-umbră ar fi fiinţe anorganice din alte dimensiuni. Dar, nu e singura teorie. O teorie alternativă ar fi aceea că oamenii-umbră sunt persoane decedate, care nu vor să se întoarcă spre sursa lor divină sau încă nu sunt conştiente că Pământul nu mai este casa lor.

Alţii cred că oamenii-umbră nu ar fi altceva decât nişte călători în timp.

Cum să vă protejaţi de oamenii-umbră?

Dacă credeți că sunteţi vizitaţi frecvent de oamenii-umbră, iată câteva modalități pentru a vă proteja. În primul rând, trebuie să nu mai aveţi frică faţă de aceste fiinţe, căci ele vor continua să se hranească din această frică. În al doilea rând, spuneţi-vă o rugăciune puternică în care aveţi încredere sau faceţi un exerciţiu de meditaţie. Oamenii-umbră nu suportă gândurile şi energiile pozitive din jurul vostru. De asemenea, parfumaţi-vă casa cu tămâie, căci aceasta alungă orice formă de energie negativă şi orice gând negativ. N-ar fi rău să purtaţi la voi o amuletă, o piatră semipreţioasă sau un cristal autentic.

Oamenii-umbră vă pot ataca?

Potrivit unui cercetător în domeniul paranormalului, oamenii-umbră sunt entități supranaturale malefice. Deși este posibil ca de la distanță oamenii-umbră să vă facă rău fizic, prin mutarea de obiecte, e mult mai probabil ca ei să vă atace emoțional, prin intermediul fricii, care le dă energie.

Aşadar, dacă aveţi povestiri personale despre oamenii-umbră, vă rog să le scrieţi aici. Vă rog să nu înfloriţi nimic şi să spuneţi doar adevărul; nu are niciun rost să minţiţi, căci nu obţineţi niciun premiu.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu