Un bărbat a revenit la viaţă după 45 de minute de „moarte clinică”, după ce fiul său l-a strigat să nu moară!


Un bărbat din Ohio (SUA) care a fost pronunţat mort de către medici a revenit la viaţă după ce fiul său l-a chemat.

Bărbatul, pe nume Anthony Y., în vârstă de 37 ani, a fost dus la spital de soţia sa, după ce aceasta l-a găsit inconştient acasă şi nu l-a putut trezi. Cardiologii l-au examinat şi nu au găsit niciun blocaj arterial; ei credeau că prognosticul va fi bun, dar, deodată, el suferi un stop cardiac, iar doctorii, în ciuda eforturilor depuse timp de 45 de minute, nu l-au mai putut salva şi l-au declarat mort.

Apoi, familia a fost anunţată de tristul eveniment. Lawrence, fiul lui Anthony, după ce auzi că tatăl său a murit, a sărit în sus s-a îndreptat spre trupul neînsufleţit al tatălui său şi i-a spus acestuia: „Tată, n-o să mori azi”. Incredibil sau nu, dar, doctorii au remarcat că, la scurt timp, inima bărbatului a început din nou să bată. Anthony şi-a revenit apoi complet, nesuferind niciun efect advers, un fapt total neobişnuit pentru cineva care e mort de o perioadă atât de mare de timp.

Acesta e cel de-al doilea caz asemănător, după ce în săptămânile trecute Venessa Tenasio din Melbourne a fost declarată ca fiind în moarte clinică timp de 41 de minute, înainte de a fi readusă la viaţă de doctori.

Cum poate fi explicat acest caz? Poate că spiritul bărbatului se pregătea să-şi părăsească trupul, atunci când a auzit glasul fiului său care l-a chemat înapoi la viaţă… şi atunci spiritul i-a reintrat în trup.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO