O povestire incredibilă cu o oglindă „blestemată” dintr-un spital din America!


oglinda misterioasaPe 20 februarie 1936, într-un spital din America s-a produs una dintre cele mai paranormale întâmplări din istorie. Medicii, surorile, îngrijitorii şi administratorii spitalului ţin sub control totul: rutina vieţii şi rutina morţii. Sunt pregătiţi pentru orice – numai pentru ultimele cuvinte ale lui Jefferey Derosier şi pentru ceea ce produc ele nu.

Pacientul pune de-o parte oglinda de mână, oglindă în care s-a privit o ultimă oară, şi în timp ce ochii îi stau să se stingă, spune o propoziţie ciudată: „Voi nu veţi putea să ridicaţi această oglindă.“ Exact aşa se va întâmpla. După decesul lui Derosier, mica oglindă rămâne ca zidită pe masa de spital. Nimeni nu reuşeşte cu niciun chip s-o ridice de-acolo sau fie numai s-o mişte.

Oameni vânjoşi o atacă cu mâinile, cu dălţi, cu pioleţi şi cu instrumentele cele mai neobişnuite. În zadar. Timp de 24 de ore, oglinda sfidează orice intervenţie violentă, după aceea, brusc, fără cauză perceptibilă, sare nici mai mult nici mai puţin în aer şi cade. Se încearcă lipirea ei din nou, ceea ce se reuşeşte la fel de puţin ca şi mai înainte în încercarea de a o dezlipi.

În sfârşit, spre uşurarea generală, cineva sparge „întâmplător“ oglinda misterioasă. Misterul ei, ce-i drept, nu se va clarifica niciodată, dar acesta, cel puţin, nu mai este prezent, chiar dacă îl preiau unele agenţii de ştiri şi chiar dacă unele ziare – de exemplu „Evening” – dau informaţii pe tema în chestiune.


Lasă un comentariu