O ipoteză fascinantă: teoria Universurilor oglindă! Universul nostru nu este decât o imensă reflectare a unui alt Univers!


teoria universurilor oglindeCunoscutul om de ştiinţă Leo Vuyk ne lasă să aflăm din studiul său intitulat „The outlines of a Theory of Everything, with Cosmological Non-Local CPT Symetry at a Distance between Mirror Universes“, că Universul nostru nu este altceva decât o imensă reflectare într-o Super-Oglindă cosmică a unui alt Univers.

În opinia sa, fiecare om are un simetric al său în celălalt Univers, unde timpul se scurge invers (matematic vorbind), faţă de timpul nostru, iar spaţiul nu este altceva decât o imagine în oglindă a spaţiului nostru. Ceasul de la mâna noastră stângă, este pe mâna imaginarului nostru eu, doar un ceas pe mâna sa dreaptă.

Şi toate acestea fără ca noi să avem măcar habar de asta…Şi iată cum: dacă primii fotoni (cele mai rapide particule din Universul nostru), de la Marele Bang, au pornit foarte aproape de momentul iniţial, probabil că acum, ei formează o pătură aproape sferică, cea mai avansată spaţial în Universul nostru. Această pătură fotonică înconjoară Universul nostru şi nimic, nici chiar ceilalţi fotoni, plecaţi ulterior, nu o pot ajunge, nicidecum străbate. Din această cauză, timpul acestei pături fotonice stă pe loc faţă de oricare observator din interiorul Universului nostru. Pătura luminică târăşte timpul primordial cu ea. Iată ceva pe care nici timpul nu o poate depăşi în cadrul Universului nostru – pătura luminică generată iniţial de Big Bang.

Cum vi se pare această teorie?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock