O ipoteză fascinantă: teoria Universurilor oglindă! Universul nostru nu este decât o imensă reflectare a unui alt Univers!


teoria universurilor oglindeCunoscutul om de ştiinţă Leo Vuyk ne lasă să aflăm din studiul său intitulat „The outlines of a Theory of Everything, with Cosmological Non-Local CPT Symetry at a Distance between Mirror Universes“, că Universul nostru nu este altceva decât o imensă reflectare într-o Super-Oglindă cosmică a unui alt Univers.

În opinia sa, fiecare om are un simetric al său în celălalt Univers, unde timpul se scurge invers (matematic vorbind), faţă de timpul nostru, iar spaţiul nu este altceva decât o imagine în oglindă a spaţiului nostru. Ceasul de la mâna noastră stângă, este pe mâna imaginarului nostru eu, doar un ceas pe mâna sa dreaptă.

Şi toate acestea fără ca noi să avem măcar habar de asta…Şi iată cum: dacă primii fotoni (cele mai rapide particule din Universul nostru), de la Marele Bang, au pornit foarte aproape de momentul iniţial, probabil că acum, ei formează o pătură aproape sferică, cea mai avansată spaţial în Universul nostru. Această pătură fotonică înconjoară Universul nostru şi nimic, nici chiar ceilalţi fotoni, plecaţi ulterior, nu o pot ajunge, nicidecum străbate. Din această cauză, timpul acestei pături fotonice stă pe loc faţă de oricare observator din interiorul Universului nostru. Pătura luminică târăşte timpul primordial cu ea. Iată ceva pe care nici timpul nu o poate depăşi în cadrul Universului nostru – pătura luminică generată iniţial de Big Bang.

Cum vi se pare această teorie?


Lasă un comentariu