Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Viermi uriaşi au invadat Franţa… specialiştilor nu le vine a crede!

260

blankOamenii de ştiinţă au avertizat că viermi imenşi de până la 40 cm lungime au invadat grădinile franceze. Animalele nevertebrate exotice prădătoare, care au reușit aproape să fie complet nedetectate ani de zile, se crede că provin din Asia, din plantele tropicale.

Una dintre primele dovezi a fost o fotografie a unui vierme lung, care a fost făcută de naturalistul Pierre Gros. “Această fotografie a fost trimisă din e-mail în e-mail și, în cele din urmă, a ajuns la mine”, a spus profesorul zoologist Jean-Lou Justine de la Muzeul Național de Istorie Naturală din Franța. “M-am uitat la ea și am spus: “Ei bine, acest lucru nu este posibil – nu avem acest animal în Franța”.

Inițial, specialistul a respins imaginea, considerând-o a fi o farsă; însă, el a început să primească fotografii ale mai multor alte specii de viermi care au fost descoperite în aceeași grădină mică.

“Ceea ce ştim acum este că exista viermi de genul acesta, aproape peste tot în toată Franţa”, a spus el. “Sunt încă uimit – nu înțeleg cum este posibil acest lucru într-o țară dezvoltată”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): The Independent

Orgoni Crystal