O altă aberaţie a evoluţionismului: omul a fost creat prin încrucişarea unui cimpanzeu cu un porc! Cel puţin aşa susţine un mare genetician al lumii…


Ştirea nu e chiar nouă (iulie 2013), dar merită s-o prezint şi pe site-ul meu. Inserbia.info ne anunţa atunci că un genetician de top crede că oamenii au fost obţinuţi prin încrucişarea cimpanzeilor cu… porcii! E vorba de geneticianul Eugene McCarthy, unul dintre marii oameni de ştiinţă ai lumii şi poate cel mai mare expert din lume pentru animalele hibride. McCarthy dă exemple de numeroase similarităţi inexplicabile între anatomia porcilor şi cea a oamenilor, dar şi diferenţe inexplicabile dintre oameni şi alte primate.

„Oamenii sunt probabil descendenţii unei specii create prin încrucişarea timp de mai multe generaţii a porcilor şi a cimpanzeilor”, a spus McCarthy. La observaţia că hibrizii dintre animale diverse sunt de cele mai multe ori infertili, geneticianul dă exemple a câtorva hibrizi capabili de a naşte pui. De exemplu, un hibrid dintre un tată leu şi o femelă tigroaică, poate produce pui ce au caracteristici atât de leu cât şi de tigru.

În ceea ce priveşte oamenii, McCarthy crede că aceştia au apărut după mai multe împerecheri ale porcilor mistreţi masculi cu cimpanzei femele. Geneticianul crede că există două posibilităţi. Prima ar fi aceea că hibridizarea a avut loc în urmă cu câteva milioane de ani în urmă, apărând primele hoarde de „creaturi hominide”. Iar al doilea caz ar fi acela în care împerecherea dintre cimpanzei şi porci a produs două specii separate hominide, în locurile unde cele două animale se pot întâlni, ca sudul Sudanului.

P.S. Această teorie aberantă ne sfidează nouă inteligenţa. Dacă McCarthy crede că omul a apărut din încrucişarea unui cimpanzeu cu un porc, de ce nu realizează acest lucru în propriul laborator? Cred că ştiinţa genetică a ajuns la un nivel ridicat de tehnologie pentru a permite acest lucru. Vreau să văd şi eu om creat din aceste două specii animale…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock