Nu-mi vine a crede ce super-maşină electrică uluitoare au scos ăştia! Quant 48Volt poate atinge 100 km/h în doar 2,4 secunde, are o autonomie de 1.000 de km şi poate merge fără benzină sau motorină


În acest an (2017) la expoziţia de maşini de la Geneva (Geneva International Motor Show), nanoFlowcell Holdings a prezentat Quant 48Volt, un concept de super-maşină electrică, alimentată la un amestec de fluide electrolitice pozitive și negative. Aşadar, gata cu alimentarea pe benzină sau motorină!

Quant 48Volt are un motor de 760 CP, care atinge 100km/h în doar 2,4 secunde, putând atinge viteza maximă de 300 km/h. Şi mai mult decât atât, autonomia maximă a maşinii este impresionantă: 1000 km. Performanţa absolut uluitoare a acestei maşini este dată de membrana celulară îmbunătățită a bateriei nanoFlowcell și a motorului inovativ, de joasă tensiune.

Desigur, Quant 48Volt este în prezent doar un concept, pentru că nu s-au stabilit clar costurile şi posibilitatea de producţie în masă. Problema tehnică este rezolvată, însă pentru a fi produsă în masă, maşina are nevoie de staţii de alimentare speciale de-a lungul şoselelor.

În orice caz, această maşină electrică este cu siguranţă un salt tehnologic uluitor! Să sperăm că nu va rămâne doar un simplu concept…

Sursa (traducerea şi adaptarea): newatlas.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO