Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Nostradamus ne profeţeşte despre Acceleratorul de particule CERN de la Geneva, vorbind despre o „exterminare”! Foarte interesant…

  •  
  •  
  •  
  •  

CERN NostradamusAcceleratorul de particule de la Geneva, ce aparţine de CERN, este o maşinărie gigantică, dar şi foarte controversată, care a costat numai puţin de 10 miliarde de dolari. Fiind situat la 100 de metri adâncime, şi având 27 de kilometri lungime, acceleratorul a fost denumit ca fiind „instrumentul ştiinţific cel mai sofisticat al timpului nostru”, având peste 10.000 de oameni de ştiinţă implicaţi în proiect.

Aici se găsesc recordurile la temperaturi, nu doar mondiale, ci chiar şi galactice sau universale. Astfel, în cadrul acceleratorului se pot obţine temperaturi de -271 de grade Celsius, devenind astfel unul dintre cele mai reci locuri din galaxia noastră, dar şi temperaturi de 10 milioane de miliarde de grade Celsius, unul dintre locurile cele mai fierbinţi din Univers.

Complexul în sine este foarte periculos, ca şi experimentele bizare efectuate de cercetătorii de acolo, despre care am mai vorbit în cadrul acestui site. Astfel, câţiva cercetători au sugerat că experimentele ar putea deschide fie o gaură neagră, fie un portal către o altă dimensiune, distrugând întreaga lume (vedeţi articolul din februarie 2015 – La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul!). Pe de altă parte, din declaraţiile oficiale aflăm că oamenii de ştiinţă încearcă să obţină răspunsurile la anumite enigme ale Universului: „De ce particulele au masă?”; „Care este natura materiei întunecate din Univers?” sau „Care a fost starea materiei imediat după Big Bang?”

Totuşi, anumite lucruri legate de Accelerator te face să te gândeşti că acolo se întâmplă ceva foarte ciudat. De exemplu, la sediul Acceleratorului CERN de la Geneva se află „statuia dansatoare” a lui Shiva, care semnifică, printre altele, şi „distrugerea creaţiei” (vedeţi mai multe în cadrul acestui articol: De ce la sediul Acceleratorului de particule CERN de la Geneva se află statuia “dansului morţii” a lui Shiva? Ce semnifică din punct de vedere simbolic? Distrugerea acestui Univers?Şi mai interesant îl constituie faptul că sigla lui CERN este celebrul număr biblic “666″, ceea ce ne-ar putea indica fapul că CERN este Antihristul din Biblie!

Pe de altă parte, într-unul din catrenele lui Nostradamus (9-44), există un fragment care pare a face referire chiar la Acceleratorul de particule de la Geneva: „Plecaţi, plecaţi din Geneva, până la ultimul. Saturn va fi convertit din aur în fier, RAYPOZ îi va extermina pe toţi cei care i se opun, înaintea cerului apărând semne…”

E posibil ca această profeţie a lui Nostradamus să fie legată de Acceleratorul CERN de la Geneva şi de maşinăria monstruoasă de acolo? Se joacă oamenii de ştiinţă cu forţe periculoase pe care nu le cunosc? Cine este RAYPOZ care îi va extermina pe toţi?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu