Un „insider” cu relaţii înalte în Pentagon şochează: extratereştrii Anunnaki se reîntorc pe Terra! Dar când va avea loc acest lucru?


anunnaki-se-reintorc-3Extratereştrii Anunnaki au devenit „celebri” odată cu scriitorul şi cercetătorul Zecharia Sitchin, autorul cărţii „A doisprezecea planetă”; Sitchin spune că le-a descoperit istoria pe tăbliţele sumeriene, care spun că aceşti extratereştri Anunnaki au ajuns pe Terra în urmă cu 450.000 de ani (de pe planeta Nibiru), în căutarea şi exploatarea aurului. Tot aceşti Anunnaki ar fi creat omul modern prin inginerie genetică.

Dar, extratereştrii Anunnaki ar putea reveni pe Pământ, conform unui interviu recent cu o persoană ce are informații privilegiate din diferite surse ale Pentagonului. Stan Deyo spune că NASA și Pentagonul cred că Annunaki se vor întoarce odată cu venirea planetei Nibiru.

Dar, este posibil ca extratereştrii Annunaki să se afle deja aici şi va exista un „contact” pus în scenă. Se spune că planeta Nibiru ar avea o perioadă de rotaţie de 3.600 de ani în jurul Soarelui şi, odată ce se apropie de Terra, extratereştrii Anunnaki ar vizita planeta noastră.

Se apropie acum planeta Nibiru de noi? Conform altor informaţii, se pare că nu. Există o teorie interesantă care spune că începutul lumii, care ar fi şi data din Biblie, este dat de anul 3.760 î.Hr., primul an al calendarului evreiesc modern. Tot în 3.760 î.Hr., ipotetica planetă Nibiru s-ar fi aflat la periheliu (cel mai aproape faţă de Soare, şi, astfel, în apropierea şi a Pământului). Dacă s-ar lua în considerare calculele lui Sitchin, ar trebui ca următoarea apropiere a lui Nibiru să fi fost: 3.760-3.600 de ani = 160 î.Hr. Însă, în acest an, astronomii din antichitate n-au observat vreo stea, cometă sau planetă strălucitoare pe cer (doar cometa Halley, observată în cu 4 ani mai devreme, în anul 164 î.Hr.). Dar, cea mai apropiată referinţă la vreo stea strălucitoare este “steaua de la Bethleem”, ce a apărut în timpul naşterii lui Iisus Hristos, anul 4 î.Hr. Dacă această stea strălucitoare a fost cu adevărat ultima trecere a lui Nibiru prin apropierea Pământului, atunci perioada sa orbitală ar fi de: 3.760 – 4 = 3.756 de ani. Ceea ce înseamnă că următoarea dată când Nibiru va ajunge la noi va fi anul 3.751.

Sursa: YouTube

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO