Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Înregistrarea video din Anglia a unui OZN ce trece cu o viteză fantastică

103

OZN filmatUn bărbat din nord-vestul Angliei, ce-şi plimba câinele pe afară, a avut surpriza de a vedea pe înregistrarea video de pe telefonul mobil un OZN real, anunţă portalul News & Star. Bob Atkins, bărbatul cu pricina, îşi filma câinele care se juca într-o piscină la Roanhead, situată în provincia engleză Cumbria. Atunci când a studiat înregistrarea video (o parte din ea o puteţi vedea la finalul articolului), el a rămas absolut uimit de ceea ce a văzut. În mai puţin de o secundă, pe cer se vede un obiect solid, ce traversează cerul cu o viteză imensă.

Deocamdată, până la proba contrarie, obiectul rămâne un OZN. Desigur, el ar mai putea fi o pasăre (totuşi, păsări care să zboare cu această viteză incredibilă nu s-a mai văzut până acum), o defecţiune a camerei video din telefon, sau, de ce nu, un prototip militar ce a fost testat în secret. Videoclipul a fost filmat pe data de 23 iulie 2009, la ora 15:49, iar autorul său se afla cu faţa spre nord, atunci când a făcut înregistrarea.

Pat Regan, specialist în OZN-uri, cel care a analizat cu atenţie filmarea respectivă, a declarat că obiectul respectiv este o “entitate” solidă, cu o suprafaţă lucioasă în partea sa de sus, şi o suprafaţă mai întunecată sub el. El estimează că acel obiect zbura la o altitudine de circa 30 de metri, dar această altitudine extrem de joasă, colaborată cu viteza incredibil de mare, face imposibil ca el să reprezinte un aparat de natură umană.

Orgoni Crystal