Extratereştrii sunt de vină pentru un accident de maşină bizar din SUA?


Miercuri, 6 februarie 2019, a avut loc un accident ciudat în Statele Unite, pe Autostrada 18. O furgonetă albă, marca Ford E350, din motive necunoscute, s-a răsturnat pe autostradă, pe partea opusă a benzii de circulaţie. Camioneta se îndrepta spre Rimforest, iar accidentul a avut loc imediat după ora 13:34. Potrivit transcrierilor din apelul original la numărul de urgenţă 911, șoferul a reclamat că maşina sa a fost răsturnată de către extratereştri!

În plus, șoferul a devenit puţin agresiv cu martorii și cu ofițerii de poliţie, apoi a declarat că nu dorește prezenţa poliţiei la fața locului, cerând să fie remorcat de o maşină de tracţiune. Camioneta nu era un pericol pentru trafic, deoarece se afla în afara drumului și nu blocase benzile de circulație. Trei unități de poliţie din California au fost la locul incidentului.

Omul nu a fost transportat la spital pentru leziunile sale, iar pretențiile sale că maşina sa a fost agresată de extratereştri în timpul mersului, sunt în curs de investigare de către poliţia de autostrăzi din California. Bărbatul, pe nume Giorgio A. Tsoukalos, nu a fost disponibil pentru comentarii.

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): mountainreporter.com

P.S. Cu privire la acest incidant bizar, nu există decât două posibilităţi: ori bărbatul e nebun şi îşi închipuie poveşti SF, ori spune adevărul şi nimeni nu-l crede…