Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O rază misterioasă şi un extraterestru, surprinşi de Google

67

extraterestru si raza de luminaO formă ceţoasă, având forma unui extraterestru, a fost surprinsă în spatele unui tufiş, alături de o misterioasă formă de lumină. Instantaneul ciudat a fost prins pe camerele aplicaţiei Google Earth, în localitatea Berkeley Heights, din New Jersey.  Unii pretind faptul că imaginea poate fi o dovadă a existenţei vieţii extraterestre, în timp ce alţii cred că totul e doar un simplu truc de lumină.  Această localitate rurală se află la 8 mile de aeroportul Municipal Morristown din New Jersey şi la 30 de mile de New York.

Malcolm Robinson, şeful Grupului de Investigaţii a Fenomenelor Stranii, a descris imaginea ca fiind una ciudată, şi a declarat: “La o cercetare amănunţită, similarităţile cu un extraterestru sunt evidente, dar e greu de spus cu o anumită certitudine ce ar putea reprezenta. Lăsând deoparte forma, cea mai ciudată reprezintă lumina albă din dreapta, pe care nici eu nu mi-o pot explica”.

Imaginea, fiind capturată de Google, nu are martori cum şi în ce condiţii au apărut forma şi lumina ciudată, ceea ce este frustrant. Totuşi, nu se poate să nu se remarce forma de extraterestru a zonei ceţoase de lângă lumină: capul alungit, gâtul lung şi corpul gras. O fi sau nu extraterestru?

Orgoni Crystal